مشهد- ایرنا- علیرضا قامتی با حکم استاندار خراسان رضوی به عنوان سرپرست جدید فرمانداری نیشابور منصوب و معرفی شد.

نشست شورای اداری شهرستان نیشابور روز سه‌شنبه با حضور معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی به همین موضوع اختصاص یافت.

بر این اساس "علیرضا قامتی" باحفظ سمت اداری پیشین در استانداری خراسان رضوی، به جای سعید شیبانی تصدی فرمانداری نیشابور را به عنوان سرپرست به عهده گرفت.

همچنین در نشست شورای اداری نیشابور از خدمات سعید شیبانی که از بهمن ۱۳۹۵ عهده‌دار سمت فرمانداری نیشابور بود تقدیر به عمل آمد.
در حکم علیرضا رزم‌حسینی استاندار خراسان رضوی خطاب به سرپرست جدید فرمانداری نیشابور آمده است: جناب آقای علیرضا قامتی بر اساس مراتب تعهد و تجارب ارزنده شما، به موجب این حکم و با حفظ پست سازمانی به سمت سرپرست معاونت استانداری و فرمانداری شهرستان نیشابور منصوب می‌شوید. امید است با اتکال به خداوند متعال و در چارچوب وظایف مصوب برای تحقق اهداف و آرمانهای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و سیاستهای دولت تدبیر و امید تحت منویات و فرامین رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت امام خامنه‌ای مدظله العالی موفق باشید.
قامتی که هم‌اینک مدیرکل دفتر پدافند غیرعامل استانداری خراسان رضوی است پیش از این فرماندار قوچان بود.

مرکز شهرستان ۴۵۰ هزار نفری نیشابور در فاصله ۱۲۲ کیلومتری غرب مشهد قرار دارد. نیشابور مرکب از چهار بخش مرکزی، زبرخان، سرولایت و میان جلگه ۴۳۱ روستا دارد. ۱۶۳ هزار نفر از جمعیت این شهرستان ساکن روستاها هستند.

نیشابور با سه هزار و ۷۴۰ هکتار مساحت و ۲۶۳ هزار نفر جمعیت، پس از کلانشهر مشهد دومین شهر پرجمعیت در استان خراسان رضوی است.

این شهر نیز همچون مشهد با پدیده حاشیه‌نشینی مواجه است. جمعیت حاشیه‌نشین نیشابور در ۱۷ محله به مساحت ۹۱۸ هکتار ۵۸ هزار نفر از این شهر سکونت دارند. عمده این محلات در جنوب شهر نیشابور و بخش کمی نیز در قسمت شمالی آن قرار دارند.

همچنین مساحت بافت فرسوده شهر نیشابور ۲۴۰ هکتار و جمعیت ساکن آن ۳۷ هزار نفر است.

نیشابور در بخش کشاورزی نیز با تولید ۷۶ نوع از ۸۳ محصول تولیدی خراسان رضوی صاحب جایگاهی عمده در استان است. ۹۱ هزار و ۵۰۸ هکتار زمین در نیشابور زیر کشت محصولات کشاورزی قرار دارد. از این سطح ۱۳ هزار و ۲۰۸ هکتار کشت دیم و بقیه کشت آبی است. بخش کشاورزی نیشابور در تولید محصولاتی همچون گندم، جو، پنبه، خیار، سیر، بادمجان، کدو، سبزیجات، سیب، گلابی و گیلاس رتبه‌های نخست تا سوم را در خراسان رضوی دارد.