قاسم رحیمی روز سهشنبه در مصاحبه با خبرنگار ایرنا افزود: بسته حمایتی مورد نظر دولت در سه مرحله پس از افزایش نرخ سوخت و سهمیهبندی بنزین به حساب سرپرستان خانوار واریز شد.
استان اردبیل بر اساس سرشماری سال ۱۳۹۵ دارای ۳۷۷ هزار و ۴۲۳ خانوار و یک میلیون و ۲۷۰ هزار و ۴۲۰ نفر جمعیت است و بر اساس اعلام مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان، بسته حمایتی دولت به حساب سرپرستان ۶۷ هزار خانوار واریز نشده است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اردبیل بیانکرد: کمک معیشتی مصوب به صورت متمرکز از طرف سازمان هدفمندی یارانهها در سه مرحله و به صورت یک نفره ۵۵۰ هزار ریال، ۲ نفره یک میلیون و ۳۰ هزار ریال، سه نفره یک میلیون و ۳۸۰ هزار ریال، چهار نفره یک میلیون و ۷۲۰ هزار ریال و برای خانوارهای پنج نفره و بیشتر ۲ میلیون و ۵۰ هزار ریال در نظر گرفته شده است.
وی اظهار کرد: در پرداخت این کمک هزینه ۲۰ شاخص مالی و اقتصادی از جمله دارایی افراد، املاک، خودرو، معاملات املاک و خودرو، سفرهای خارجی، درآمد و پرداختی به سازمانهای بیمه و صندوقها که بر روی کد ملی افراد به ثبت رسیده، در نظر گرفته شده است.
رحیمی ادامه داد: این شاخصها پس از جمعآوری و رتبه بندی، معیار بهره مندی و تعیین خانوارهای مشمول قرار گرفته و در پرداخت نیز دهکهای ضعیف اقتصادی در اولویت بوده است.
وی همچنین گفت: آنهایی که از پرداخت این کمک حمایتی جا ماندهاند، میتوانند از طریق شماره گیری سامانه *۶۳۶۹# و با شماره تلفن سرپرست خانوار اقدام کنند.
وی اضافه کرد: آنهایی که کمک هزینه اخیر را دریافت نکردهاند، میتوانند با شمارهگیری از طریق این سامانه و پس از ثبت کد ملی و شماره تلفن نسبت به دریافت کد رهگیری اقدام کنند.
رحیمی افزود: پس از ثبت و بررسی درخواست بازماندگان، کد رهگیری به صورت پیامکی به متقاضیان اعلام خواهد شد و متقاضیان ثبتنام کننده از امروز میتوانند در سامانه حمایت به آدرس hemayat.mcls.gov.ir با ثبت کد ملی و کد رهگیری اعلام شده، درخواست خود را حداکثر با ۲۰۰ کاراکتر ثبت و خواهان دریافت کمک هزینه معیشتی شوند.
وی اعلام کرد: در این سامانه علت ریزش بازمانده شدن افراد به فرد متقاضی اعلام خواهد شد ولی اگر افرادی بازمانده، مستحق و مشمول دریافت این کمک هزینه تشخیص داده شوند، حداکثر تا ۲ ماه بعد کمک هزینه آنها به صورت یکجا پرداخت خواهد شد.