تهران – ایرنا - معاون تجاری سازی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان به ویژه برای تولیدات داخلی در حوزه حفظ نباتات، یکی از اولویت‌های کشور به شمار می‌رود.

«پیمان صالحی» عصر امروز (سه‌شنبه) در آئین امضای یادداشت تفاهم همکاری میان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و سازمان حفظ نباتات کشور، افزود: هر حوزه متولی خود را دارد اما تولید محصولات کشاورزی باید به سمت شرکت‌های دانش‌بنیان بخش خصوصی سوق داده شود.

وی اظهار داشت: معاونت علمی ریاست جمهوری، رسالت اجرای قانون حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان را دارد که در این زمینه با همکاری سایر بخش‌ها به موفقیت‌های قابل توجهی دست پیدا کرده‌ایم؛ به طوری که تا چند سال پیش واردکننده دارو بودیم اما اکنون به جایی رسیده‌ایم که ۹۸ درصد داروها را در داخل کشور تولید می‌کنیم.

صالحی با بیان اینکه اجرای قانون حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان در کشور انجام می‌شود، تصریح کرد: ۱۱۰ امتیاز و مجوز مختلف بر اساس این قانون به شرکت‌های دانش‌بنیان داده شده است.

معاون تجاری سازی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری افزود: یک ساز و کار دیگر برای حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان، بکارگیری این شرکت‌ها در طرح‌های کلان ملی است.

وی ادامه داد: این تفاهم‌نامه به صورت طرح کلان ملی اجرا می‌شود.

به گزارش ایرنا، معاونت علمی‌ و فناوری ریاست‌جمهوری‌ و سازمان حفظ نباتات کشور همکاری‌ خود را با هدف مشارکت در زمینه مدیریت و راهبری طرح‌های فناورانه و اولویت‌دار و تولید کالای دانش‌بنیان‌ و فناورانه کشور در حوزه عوامل خسارت‌زای محصولات کشاوری و فرآوردهای گیاهی آغاز کردند.

بر اساس تفاهم‌نامه ای که امروز (سه‌شنبه) توسط «پیمان صالحی» معاون تجاری سازی معاونت علمی ریاست جمهوری و «محمدرضا درگاهی» رئیس سازمان حفظ نباتات وزارت کشاورزی امضا شد، اجرای اقتصاد مقاومتی و ضرورت هماهنگی بین دستگاه‌های اجرایی برای فراهم‌سازی بستر مشارکت محققان و متخصصان برای بکارگیری دانش و فناوری در تحقق اهداف توسعه ملی مورد توجه قرار گرفت.