رسول انتظارمهدی روز چهارشنبه در یک گفت و گوی خبری افزود: این بیماری سالانه ۱۵ تا ۲۰ درصد جمعیت استان و کشور را مبتلا می سازد و همین امر نشان دهنده همه گیر بودن این بیماری است.
وی بدون اعلام جزئیاتی از شهرهای محل سکونت، جنسیت و سن این فوت شدگان اضافه کرد: در منطقه مدیترانه شرقی از جمله کشور ما این بیماری ۴ تا ۶ هفته زودتر شروع شده و افزایش یافته است.
وی بیان کرد: علایم بیماری آنفلوانزا با سرماخوردگی شباهت داشته ولی تفاوتهایی دارد از جمله اینکه آنفلوانزا بهصورت حاد شروع می شود ولی سرماخوردگی تدریجی است.
معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی آذربایجان غربی با بیان اینکه خودمراقبتی مهمترین عامل جلوگیری از بروز خطر بیشتر در این بیماری است، ادامه داد: مصرف بیشتر مایعات، استراحت و مراجعه زودهنگام به پزشک از جمله مواردی است که باید مورد توجه قرار گیرد.
انتظارمهدی گفت: رعایت بهداشت فردی، شستوشوی مرتب دستها، خودداری از دست دادن و روبوسی کردن و دفع بهداشتی دستمالهای استفاده شده از جمله مهمترین موارد پیشگیری از ابتلا به این بیماری است.
به گزارش ایرنا با وجود پیگیری خبرنگار ایرنا مبنی بر دریافت جزئیاتی از فوت شدگان در استان بر اثر ابتلا به آنفلوانزا، روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی از نبود امکان برای ارائه اطلاعات بیشتر با توجه به ابلاغیه صادره خبر داد.