«محمد رضا شهیدی» امروز در گفت وگو با خبرنگار اقتصادی ایرنا افزود: ظرفیتهای تولید تلویزیون در کشور رو به افزایش است، سفارشهای مواد اولیه و قطعات و تجهیزات انجام شده و در حال حمل به کشور است و پیشبینی میشود تولید سه ماهه پایانی امسال از سه ماهه پاییز نیز پیشی بگیرد.
وی همچنین در زمینه تامین کالا و خدمات پس از فروش تلویزیون در کشور اطمینان خاطر داد و اظهار داشت: با انجام خریدهای خارجی مدنظر از سوی کارخانجات، اثرات تغییر احتمالی نرخ ارز خنثی شده است.
دبیر انجمن لوازم صوتی و تصویری ایران اضافه کرد: افزایش قیمت بنزین سهم چندانی در تولید تلویزیون و لوازم صوتی و تصویری ندارد که بتواند افزایش مستقیمی در قیمت آنها ایجاد کند.
شهیدی افزود: این روزها فقط نوسان نرخ ارز میتواند منجر به افزایش نرخ ارز نیمایی شود و در این صورت قیمت تلویزیون بالا می رود، اما افزایش قیمت بنزین در این زمینه اثرگذار نیست و دستکم تا پایان سال نمی تواند افزایش قیمتی به این محصول تحمیل کند.
دبیر انجمن لوازم صوتی و تصویری در مورد جایگزینی برندهای داخلی «سام» و «جی پلاس» نیز گفت: این جایگزینی با استفاده از توان، ظرفیت، خطوط تولید و نیروی انسانی همان شرکت ها و با حفظ کیفیت محصولات پیشین اجرایی می شود.
پیشتر مدیرکل دفتر صنایع فلزی و لوازم خانگی وزارت صنعت، معدن و تجارت به ایرنا گفته بود: با وجود تحریمهای بینالمللی، مشکلات ارزی، کمبودنقدینگی واحدها و کاهش نسبی قدرت خرید مردم، تولید اکثر لوازم خانگی در هفتماهه امسال از برنامه پیشبینی شده برای آن پیشی گرفت.
به گفته «عباس هاشمی»، تولید ۵۲۵ هزار دستگاه در هفت ماهه امسال برای یخچال و فریزر برنامه ریزی شده بود، اما با وجود تحریم ها و بویژه خروج شرکت های ال جی و سامسونگ از ایران که سهم بالایی در تولید این محصولات داشتند، تا پایان مهرماه ۶۷۰ هزار دستگاه یخچال و فریزر تولید شد.
وی بیان داشت: این آمار در ماشین لباسشویی ۳۶۰ هزار دستگاه، کولر آبی ۵۰۰ هزار دستگاه، رادیاتور فولادی یک میلیون و ۱۰۰ هزار متر مربع و پکیج ۳۰۰ هزار دستگاه به ثبت رسید و فقط در تولید تلویزیون با حدود ۴۰۰ هزار دستگاه از برنامه هفت ماهه عقب هستیم.