سرهنگ حسین اصغر قنبرزاده روز پنجشنبه اظهار داشت: این سکه ها در منزل یکی از شهروندان شهرستان مانه و سملقان نگهداری می شد.
وی افزود: به همراه این سکهها، تعداد ۶۳ عدد سکه تقلبی نیز کشف و ضبط و متهم به آگاهی انتقال و پس از تشکیل پرونده به مرجع قضایی معرفی شد.
محوطه تاریخی ریوی در پنج کیلومتری غرب شهر آشخانه شهرستان مانه و سملقان و در نزدیکی روستای نجف و قره مصلی واقع شده است. این اثر تاریخی در سال ۱۳۴۶ با شماره ۷۲۰ در فهرست آثار ملی به ثبت رسید و در سال ۱۳۹۱ فصل اول کاوش باستان شناسی این اثر آغاز شد. محوطه تاریخی ریوی با وسعتی حدود ۱۱۰ هکتار، در واقع بقایای یک شهر دوران هخامنشی است که ویژگی های باستان شناسی منحصر به فردی را داراست.
برخی باستان شناسان حدس می زنند که این منطقه مقر اصلی حکمرانان سلوکی یا اشکانی باشد.
پژوهش های باستان شناسی محوطه تاریخی ریوی به صورت مشترک بین اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان شمالی و موسسه باستان شناسی آلمان از سال ۹۱ آغاز و با توجه به اهمیت علمی و گردشگری این اثر تاریخی، برنامه منظمی با عنوان «پروژه باستان شناسی ریوی» برای کاوش و پژوهش در این محوطه تاریخی تدوین شده است که در حال حاضر در فصل هفتم کاوش قرار دارد.
استان خراسان شمالی با داشتن یکهزار و ۲۰۰ اثر و بنای تاریخی شناسایی شده در شمال شرق کشور قرار دارد.
تاکنون ۶۴۲ میراث خراسان شمالی در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده که از این تعداد، ۵۰۹ اثر تاریخی، ۴۴ اثر طبیعی، ۷۵ اثر ناملموس و ۱۴ اثر منقول تاریخی است.