سید «علی آقازاده» روز پنجشنبه در نشست ستاد راهبری و مدیریت استان مرکزی، افزود: بیش از ۲ هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال تسهیلات اشتغالزا امسال به یکهزار و ۷۰۰ طرح اشتغال در این استان پرداخت شد که سه هزار و ۷۰۰ فرصت شغلی را فراهم کرده است.
وی ادامه داد: بیش از سه هزار و ۲۰۰ فرصت شغلی دیگر نیز در سایر بخشهای اقتصادی و کشاورزی و با حمایت مستقیم بانکهای عامل و دستگاههای اجرایی در استان ایجاد شده است.
استاندار مرکزی اظهار داشت: ایجاد ۱۰ هزار فرصت شغلی در نقاط مختلف این استان در سالجاری هدفگذاری شده است که تاکنون بیش از ۷۰ درصد این برنامه محقق شده و بقیه نیز تا پایان سال دنبال میشود.
آقازاده بیان کرد: حمایت از تولید و کارآفرینی راهکار اصلی حل مشکلات بیکاری و اقتصادی است که این مهم اولویت برنامههای استانداری و دستگاههای اجرایی استان است.
وی گفت: با توجه به ظرفیت بالای شهرستان فراهان در تولید کفش، برگزاری یک کارگاه یا همایش ویژه کیف و کفش در فراهان و دعوت از فعالان این عرصه از نقاط مختلف کشور نقش مهمی در معرفی ظرفیت این شهرستان دارد که باید در اسرع وقت اجرایی شود.
استاندار مرکزی اضافه کرد: پرداخت تسهیلات به مرکز تولید شتر مرغ فراهان و سرمایهگذاری در صنایع فلزی، سلولوزی، صنایع غذایی و دارویی از مهمترین نیازهای فراهان است که باید با جذب سرمایه گذار نسبت به این مهم اقدام شود.
فرماندار فراهان نیز در این نشست گفت: سهم این شهرستان از تسهیلات اشتغال روستایی استان ۱۱۰ میلیارد ریال است که تا کنون ۱۰۴ میلیارد ریال آن از محل این سهمیه برای ۹۹ طرح اشتغال روستایی جذب شده و ۲۳۵ فرصت شغلی فراهم شده است.
«حسن خزاییپو»ر افزود: ۷۶ طرح اشتغال روستایی دیگر در فراهان پیگیری میشود که ۲ طرح با تقاضای یک میلیارد ریال انعقاد قرارداد شده و بقیه نیز بهزودی تعیین تکلیف خواهد شد.
وی ادامه داد: با توجه به تقاضای مردم شهرستان فراهان و ارایه طرحهای اشتغال روستایی در صورتی که مناطق دیگر استان تمایل به استفاده از سهمیه تسهیلات اشتغال روستایی را ندارند امکان جذب آن در فراهان وجود دارد.
فرماندار فراهان اظهار داشت: ساخت کشتارگاه نیمه صنعتی، ایجادواحد تولید آرد، طرح تغییر نژاد دامهای گوشتی و شیری و بهره مندی از نژادهای اروپایی، تقویت صنایع تبدیلی در راستای تکمیل زنجیره تولید زعفران از نیازهای اصلی حوزه صنعت و کشاورزی این شهرستان است که با وجود اعلام آمادگی سرمایهگذار در تمام ابن بخشها انتظار میرود مدیران استانی نسبت تسهیل امور اداری و ارایه مجوزهای لازم اقدام کنند.
نماینده مردم تفرش، فراهان و آشتیان در مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست گفت: مصوبات کارگروه اقتصاد مقاومتی باید تسهیل امور سرمایهگذاران و کاهش کاغذبازی اداری را به دنبال داشته باشد.
«محمد حسینی» افزود: تولید کفش در۹ روستای شهرستان فراهان انجام میشود و شماری از جوانان این شهرستان در این کارگاهها مشغول بهکار شدهاند اما، تولیدکنندگان این محصول با مشکلاتی از جمله بازار فروش مواجه هستند که باید نسبت به این مهم چاره اندیشی شود.
وی بیان کرد: حل مشکلات اقتصادی و بیکاری کشور منوط به حمایت از کارگاههای کوچک و زودبازده است و باید با حمایت از این مهم زمینه توسعه کشور را فراهم کرد.
استاندار مرکزی و هیات همراه در سفر یکروزه به شهرستان فراهان ضمن شرکت در نشست ستاد اقتصاد مقاومتی از واحد صنعتی اسید میهن در شهرک صنعتی فرمهین بازدید کردند و دیدار با خانواده جانباز «علی اکبر آسنجرانی» در روستای آهنگران و بازدید از طرح نیمهکاره ستاد مدیریت بحران از دیگر برنامههای سفر به فراهان بود.