به گزارش المسیره، در بیانیه شرکت نفت یمن آمده است: با وجود اینکه «مارتین گریفیتس» نماینده ویژه سازمان ملل متحد در امور یمن در تاریخ ۲۲ نوامبر در شورای امنیت اعلام کرد که کشتی های حامل سوخت وارد بندر الحدیده شدند و این موضوع حل و فصل شده است؛ اما ائتلاف سعودی همچنان از ورود کشتیهای حامل سوخت به بندر الحدیده جلوگیری میکند.
شرکت نفت یمن افزوده است: هدف ائتلاف سعودی از ممانعت ورود کشتی های حامل سوخت که مجوزهای لازم از سوی سازمان ملل برای ورود به بندر الحدیده را دارند، فشار بر مردم یمن است.
بر اساس این گزارش، حجم مواد سوختی که در این کشتی ها توقیف شده، ۵۴ هزار و ۹۰۸ تن بنزین و ۸۳ هزار و ۶۹۹ تن دیزل است.
ائتلاف سعودی پیشتر به پنج کشتی حامل سوخت که مدتها توقیف کرده بود، اجازه داد تا وارد بندر الحدیده شوند.
با این حال، شرکت نفت یمن اعلام کرد که همچنان پنج نفتکش دیگر در نزدیکی بندر الحدیده در توقیف ائتلاف سعودی قرار دارد.
دولت مستعفی یمن و جنبش انصارالله در مذاکرات صلحی که ۱۳ دسامبر سال گذشته (۲۲ آذر ۹۷) در استکهلم پایتخت سوئد انجام شد، به توافق هایی درباره استان های ساحلی الحدیده و تعز دست یافتند اما این توافق ها با توجه به اختلاف های دو طرف بر سر جزئیات آن، اجرا نشده است.
عربستان و امارات از فروردین سال ۹۴ در قالب ائتلافی از چند کشور غربی و عربی و با کمک آمریکا به بهانه بازگرداندن «عبدربه منصور هادی» رئیس جمهوری مستعفی و فراری این کشور به قدرت، حملات گستردهای را علیه یمن فقیرترین کشور عربی آغاز کردند.
براثر این تجاوز تاکنون هزاران یمنی کشته شده و براساس گزارش سازمان ملل متحد، قحطی در این کشور به بزرگ ترین فاجعه انسانی در جهان تبدیل شده است.