به گزارش روز شنبه سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور، مجید عبدالهی گفت: به موجب شیوه نامه ابلاغی، آثار مربوط به طرح های پژوهشی و آموزشی و ایده های برتر شهرداری ها و دهیاری ها در دو سطح استانی و ملی به دبیرخانه این جشنواره ارسال شده است.
وی اضافه کرد: کتاب ها و پایان نامه های مرتبط با مدیریت شهری و روستایی هم به دبیرخانه جشنواره ارسال شده و در حال ارزیابی و داوری نهایی است.
به گفته عبدالهی، تاکنون بیش از چهار هزار اثر از استان ها به دبیرخانه جشنواره پژوهش، آموزش و نوآوری در مدیریت شهری و روستایی ارسال شده است.
وی افزود: این جشنواره ۲۳ آذر ماه امسال و همزمان با هفته پژوهش با هدف تقدیر از برترین های پژوهش، آموزش و نوآوری در حوزه مدیریت شهری و روستایی و نهادینه کردن فرهنگ پژوهش و آموزش و نیل به آرمان مدیریت دانش محور شهرها و روستاها از سوی سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور و با همکاری شهرداری تهران در برج میلاد برگزار می شود.
دبیر ششمین جشنواره پژوهش، آموزش و نوآوری در مدیریت شهری و روستایی، اهم برنامههای این جشنواره را تقدیر از طرح های برگزیده پژوهشی ملی در حوزه مدیریت شهری و روستایی، تقدیر از طرح های برگزیده پژوهشی شهرداری ها و دهیاریها در حوزه مدیریت شهری و روستایی، تقدیر از استانداری ها، شهرداری ها و دهیاری های برتر در حوزه آموزش و پژوهش، تقدیر از پایان نامه های برتر دانشجویی مرتبط با مدیریت شهری و روستائی، تقدیر از کتب، ایده ها و نوآوری های برتر در حوزه مدیریت شهری و روستایی ذکر کرد.
وی محورهای جشنواره را شامل حمل و نقل و ترافیک، محیط زیست (فضای سبز، پسماند)، بازآفرینی شهری، شهرسازی و معماری، فرهنگی و اجتماعی، اقتصاد شهری و سرمایه گذاری، فناوری های نوین و IT ، قوانین و مقررات و مدیریت بحران، تاب آوری، ایمنی و آتش نشانی اعلام کرد.
عبدالهی همچنین از برگزاری هشت کارگاه آموزشی تخصصی در بعدازظهر روز برگزاری جشنواره برای حاضران خبر داد.
1834