«خداداد غریبپور» روز یکشنبه در مراسم رونمایی از طرح یکپارچهسازی سیستمهای اطلاعاتی شرکت ملی صنایع مس ایران، افزود: امسال پروژه اسید سولفوریک برای تولید ۶۱۰ هزار تن اسید با سرمایه گذاری ۱۱۰ میلیون یورویی در این بخش به بهرهبرداری رسید.
وی یادآور شد: امسال چهار هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان طرحها و پروژههای مختلف در واحد های مرتبط به سازمان توسعه و نوسازی معادن وصنایع معدنی ایران ( ایمیدرو) افتتاح و به مدار تولید متصل خواهند شد.
به گفته رییس هیات عامل ایمیدرو، طرح یکپارچه سازی سیستم های اطلاعاتی مس قدرت تصمیم گیری مدیریت را در این بخش ارتقا می بخشد و شفاف سازی از معدن تا محصول و قیمت تمام شده فراهم می سازد و علاوه براین شرکت خود را آماده تصمیم گیری سریع و چابک می کند.
غریب پور احتمال داد که یکی از دستاوردهای تحریم، اینکه نیازمندیها را باز شناسیم و بر پایه نیاز خود تطبیق وضعیت پیدا کنیم و اکنون در مس با این اقدام،سبب خودباوری جوانان با استعداد و شفاف سازی عملکرد شده است.
وی اضافه کرد: اکنون بازدهی و سود در صنعت مس، موجب سرمایهگذاری در مجموعه می شود و رونق توسعه را بدنبال خواهد داشت.
رییس هیات عامل ایمیدرو گفت: امروز در صنعت مس علاوه بر برنامه ریزی برای رشد تولید، در توسعه اکتشافات و اکتشافات تکمیلی گام های ارزنده ای برداشته شده و این امر در منطقه سونگون ( آذربایجان شرقی)، سرچشمه (کرمان) و نیز در سیستان دنبال می شود که نتایج روشنی به همراه خواهد داشت.
«اردشیر سعد محمدی» مدیر عامل شرکت ملی صنایع مس ایران هم در این مراسم گفت: اجرای یکپارچهسازی سیستمهای اطلاعاتی گامی در مسیر شفاف سازی و مراحل مالی، فروش، بازرگانی، انبار را مشخص می کند و تمامی اسناد مالی به شیوه مکانیزه انجام می شود.
وی اضافه کرد: این افتخار برای صنعت مس و کشور بوقوع پیوسته که کلیه این برنامه توسط جوانان افتخار آفرین از دانشگاههای برجسته کشور صورت گرفته و این برنامه قابلیت بکارگیری در مجموعه های بیرون را هم میسر میسازد.
مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران توضیح داد: انتظار می رود چرخه اطلاعات تا پایان اردیبهشت ۱۳۹۹ تکمیل شود و این شرکت بتواند همسو با شرکت های بزرگ دنیا مسیری را دنبال کند که موجب افتخار برای کشور باشد و به شکل هوشمند برای تصمیم سازی اقدام شود و از ابزار روز برای هدایت مجموعه بهره گیری شود.
به گزارش ایرنا، سیستم فروش، بازرگانی و آموزش با پیشرفت ۸۰ درصدی در یک دوره یکساله به انجام رسیده و اکنون ۶۳ سیستم و زیر سیستم در قالب یک بانک جامع پیاده سازی شده است.ارتباط با مجتمع های سرچشمه، شهربابک و ورزقان باین ترتیب به شکل آنلاین فراهم می شود.
شرکت ملی صنایع مس ایران با بهره برداری از این سیستم یکپارچه ضمن کاهش هزینه ها، افزایش درآمد را برای خود برنامهریزی کرده و ساختار جدیدی را برای این مجموعه فراهم ساخته است.