بجنورد- ایرنا- سرپرست شرکت آب و فاضلاب روستایی خراسان شمالی گفت: تجدید مناقصه پروژه‌های عمرانی، موجب تحمیل زیان و هزینه‌های زیاد به این شرکت شده یا به عبارت دیگر این مجموعه را زیان‌ده کرده است.

رمضانعلی حسن زاده روز یکشنبه به خبرنگار ایرنا گفت: همچنین اختصاص اعتبار به صورت اسناد خزانه اسلامی سبب شده تا پیمانکاران رغبتی برای شرکت در مناقصه نداشته باشند.   

وی اظهار داشت: اختصاص اعتبار به صورت اسناد خزانه با سررسید دو یا سه ساله، سبب شده تا هزینه اجرای کارها افزایش یابد و بخشی از این اعتبارات، صرف جبران ضرر و زیان پیمانکار می شود.

امسال اجرای ۱۰ طرح و ۱۳۰ پروژه در شرکت آب و فاضلاب روستایی خراسان شمالی در حال پیگیری است که از این تعداد، ۷۳ پروژه ناتمام و مابقی، پروژه های جدید است. 

حسن زاده تصریح کرد: هزینه اجرای کارهای عمرانی این شرکت، نسبت به ابتدای سال ۹۷،  تا ۵۰ درصد افزایش یافته است.

وی گفت: تغییر جنس اعتبار و افزایش قیمت ها، سبب شده تا پروژه های شرکت که به مناقصه می رود، شرکت کننده نداشته باشد.

حسن زاده افزود: تجدید مناقصه، سبب می شود ضرر و زیان زیادی به ما تحمیل شود زیرا پیمانکاران در مرحله دوم، قیمت را بالا می برند و هزینه برگزاری مناقصه،  روزنامه و سامانه نیز تحمیل می شود.

سرپرست شرکت آب و فاضلاب روستایی خراسان شمالی خاطرنشان کرد: نبود شرکت کننده در مناقصه برای اجرای پروژه ها سبب می شود تا قریب به اتفاق مناقصه ها تجدید شود.

شرکت آب و فاضلاب روستایی خراسان شمالی ۱۲۱ هزار مشترک آب دارد.   

حدود ۴۴ درصد از جمعیت ۸۶۳ هزار نفری خراسان شمالی در روستاها ساکن هستند.