زنجان - ایرنا - معاون تربیت‌ بدنی و سلامت وزیر آموزش و پرورش گفت: با اقدامات انجام شده در حوزه دانش آموزی کشور سه هزارو ۵۰۰ مکان ورزشی در کشور ایجاد شده است و معلمان کارآمدی نیز در این رشته مشغول ارائه آموزش‌های لازم به دانش‌آموزان هستند.

مهرزاد حمیدی روز دوشنبه در مراسم تجلیل از مقام آوران ورزشی دانش آموزی استان با اشاره به تغییر سبک زندگی بشر در هزاره سوم افزود: تغییرات شگرفی در این حوزه رخ داده به طوری که زندگی کنونی با قرن های گذشته متفاوت تر شده و گذشت زمان نقش تربیت بدنی را در زندگی پررنگ تر کرده است.

وی  اضافه کرد: اهمیت این موضوع مهم توسط کشورها به ارائه مدل های توسعه ای و ریشه دارتر، منجر شده است تا در آینده حرفهایی برای گفتن در حوزه سلامت، ارتقای توانایی ها به خصوص در بحث پیشگیری از بیماری های غیر واگیر و هم در حوزه افتخارات بین المللی المپیکها و بازی های قاره ای داشته باشند.

این مسؤول ادامه داد: متاسفانه هم اکنون طرح جامع ورزش کشور که گنجینه ای ارزشمند به شمار می رود، دیگر اجرا نمی شود که در این میان ورزش پرورشی، همگانی، قهرمانی و ورزش حرفه ای از ارکان آن به شمار می رفت.

وی اظهار داشت: اعتقاد به ورزش دانش آموزی، اعتقاد علمی است که ریشه در مبانی این بخش دارد که مدل یاد شده  پایه هرم، ورزش پرورشی بود و  به این معنا بود که اگر ورزش مدرسه ای شکل بگیرد، ورزش همگانی، قهرمانی و حرفه ای نیز به دنبال آن شکل می گیرد.

حمیدی افزود: اگر ورزش کشور به خزانه ۱۴ میلیونی دانش آموزی تکیه کند، این حوزه نیز همانند سایر بخش ها از قبیل هسته ای و یا سلول های بنیادی جهش قابل توجهی پیدا می کند، در غیر اینصورت اگر ورزش دانش آموزی به عنوان رقیب باشد، ورزش همگانی و قهرمانی به جایی نخواهد رسید.

وی اضافه کرد: متاسفانه دوره های مدیریتی چهار ساله در کشور موجب شده مدیران صبر استراتژیکی نداشته باشند و آنگونه که باید و شاید بر گروههای هدف، خردسالان، کودکان و نوجوانان سرمایه گذاری لازم انجام نگیرد.

معاون  تربیت‌ بدنی و سلامت وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: در واقع می خواهیم افتخارات کمرنگ  و کم رونق دوره مدیریت خودمان را به نمایش بگذاریم که این موضوع درد، مهم ورزش کشورمان است.

وی اظهار داشت: در زمن حاضر اعتیاد موبایلی، اعتیاد اینترنتی، یکجا نشینی، کم تحرکی  بیش از گذشته افزایش یافته و در هزاره سوم مدل های هرمی در حوزه ورزش تغییر یافته و امروز  بر پایه تولد تا ۶ سالگی بناد نهاده شده و اگر در قشر کودکان گفتمان ملی با والدین برقرار و انان را توجیه کرد می توان امیدوار بود.

این مسؤول ادامه داد:  فناوری  های  نوین، آپارتمان نشیینی و بی تحرکی را  از نسل کنونی ر بوده و برای شکل گیری ورزش باکیفیت در کشور باید سواد حرکتی را در بین گروه های مختلف جامعه به ویژه کودکان به مراتب افزایش داد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان نیز ادامه داد: اداره‌کل آموزش و پرورش استان، امروز میزبان ورزشکاران جوان و نوجوان است و باید توجه داشت که تربیت‌بدنی به عنوان پدیده اجتماعی در احیای روابط اجتماعی شهروندان تاثیر بی‌بدیل دارد.

ابراهیم رفیعی ادامه داد: ورزش و نیرومندی روحی، نیاز اساسی است و پرداختن به آن انتخابی ناگزیر است، زیرا سلامت‌بخشی در جهان امروز کالای اساسی است.

وی  یادآوری کرد: ضرورت تحول در آموزش و چرخش تحول‌آفرین و پرداختن به زندگی باب روز از واضحات و بینات است و در واقع  تربیت‌بدنی به اصل مهمی تبدیل و جریان رشد را تثبیت و سبب شکوفایی استعداد می‌شود.