سید حمدالله خواهش نیک روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: مشمولان این قانون شامل آموزشیاران سوادآموزی کشور و کهگیلویه و بویراحمد با سابقه فعالیت تدریس از سال ۱۳۷۹ تا قبل از سال ۱۳۹۲ هستند.
وی افزود: این قانون به تازگی و در قالب یک بخشنامه از سوی وزارت آموزش و پرورش به تمامی استان های کشور از جمله کهگیلویه و بویراحمد ابلاغ شده است.
معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: شرط های مهم برای شرکت آموزشیاران سوادآموزی استان در این آزمون استخدام شامل تشکیل پرونده و تأیید در کارگروه شهرستان یا منطقه، کارگروه استان و تأیید نهایی از سوی سازمان نهضت سوادآموزی کشور خواهد بود.
خواهش نیک عنوان کرد: زمان برگزاری آزمون استخدام آموزشیاران سوادآموزی کشور و کهگیلویه و بویراحمد در بخشنامه ابلاغی از سوی وزارت آموزش و پرورش به استان ها اعلام نشده است.
وی ابراز داشت: منابع این آزمون شامل فناوری اطلاعات (مهارت های هفت گانه Icdl)، معارف اسلامی، ریاضی و آمار مقدماتی و زبان و ادبیات فارسی در قالب آزمون عمومی و اصول و فلسفه تعلیم و تربیت، روانشناسی پرورشی، روانشناسی رشد، روش ها و فنون تدریس و اندازه گیری سنجش و ارزشیابی آموزشی در قالب آزمون تخصصی است.
خواهش نیک گفت: ۱۰۷ آموزشیار سوادآموزی مرد و زن کهگیلویه و بویراحمد از سوی سازمان نهضت سوادآموزی کشور تأیید شده و مشمول شرکت در این آزمون استخدام هستند.
وی اظهار داشت: پس از اعلام سهمیه تخصیصی به کهگیلویه و بویراحمد در مورد تعداد استخدام آموزشیاران سوادآموزی از سوی سازمان نهضت سوادآموزی کشور مشمولان دارای مدرک تحصیلی فوق دیپلم و بالاتر برای اطلاع از نحوه نام نویسی، زمان و مکان برگزاری آزمون به آدرس http://aee.medu.ir مراجعه کنند.
خواهش نیک افزود: آموزشیاران سوادآموزی کهگیلویه و بویراحمد که متقاضی شرکت در این آزمون هستند می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به پورتال اداره کل آموزش و پرورش استان به نشانی www.kb.medu.ir و سایت معاونت سوادآموزی استان به نشانی www.savad.kb.medu.ir مراجعه کنند.
وی بیان کرد: هم اینک یک هزار و ۲۹۵ آموزشیار سوادآموزی مرد و زن در کهگیلویه و بویراحمد فعالیت می کنند.
بر اساس سرشماری عمومی نفوس و مسکن سال ۱۳۹۵ نرخ باسوادی کهگیلویه و بویراحمد در گروه سنی ۱۰ تا ۴۹ سال ۹۲.۷ درصد است.