علاوه بر ثبت نام تعدادی از نمایندگان کنونی و سابق گلستان در مجلس شورای اسلامی، اسامی نمایندگان احزاب و جناحها نیز در لیست ثبت نامی ها دیده می شود.
برخی از ثبت نام کنندگان با لباس محلی برای نام نویسی وارد فرمانداری ها شده بودند تا از هم اکنون آرای قومیت خود را در صندوق پیش بینی های شخصی خود ذخیره کنند.
تنوع قومی و مذهبی در گلستان موجب شده تا صف داوطلبان شرکت در انتخابات مجلس شاهد حضور چهره هایی با قومیت های ترکمن، سیستانی، محلی، کتولی، قزلباش و فارس در نقاط گوناگون استان باشد.
در میان مشاغل ثبت نام کرده در انتخابات مجلس /گلستان/ نام مکانیک، فرهنگی بازنشسته، روحانی، مربی فوتبال و خبرنگار نیز به چشم می خورد.
تنها بانوی گلستانی ثبت نام کرده در این ۲ روز با ۳۱ سال سن و مدرک کارشناسی ارشد روانشناسی پس از ثبت نام در فرمانداری گرگان گفت: فعلا برنامه ای ندارم و برای گرم کردن تنور انتخابات وارد پروسه ثبت نام شدم.
او ابراز اطمینان کرد دست کم ۲۰۰ تا ۳۰۰ رای دارد.
عده ای به نداشتن برنامه خاص برای مشکلات کشور و حوزه انتخابیه خود اعتراف داشتند؛ تعدادی از داوطلبان گمنام با داشتن دغدغه اشتغال خود، حل مشکل ازدواج و ورزش را محور برنامه ها قرار دادند.
در پایان روز دوم نام نویسی داوطلبان شرکت در انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، تعدای از شخصیتهای سیاسی مطرح گلستان برای نامنویسی در فرمانداری ها حاضر شدند و برخی دیگر نیز ثبت نام را به روز های آینده موکول کردند.
در سوی دیگر، مدیران گلستان در تکاپوی فراهم ساختن فضای رقابتی عادلانه برای همه داوطلبان هستند.
رییس کل دادکستری گلستان در جلسه ستاد پیشگیری از جرایم و تخلفات انتخاباتی گفت: تمرکز دادستان های استان بر پیشگیری از بروز جرایم است اما در صورت مشاهده تخلف، برای حفظ آرای مردم با متخلفان بدون تعارف برخورد خواهد شد.
هادی هاشمیان افزود: فضای مجازی و اقداماتی که داوطلبان نمایندگی مجلس و هوادارانشان انجام می دهند، رصد خواهد شد.
وی گفت: کسانی که به شوق خدمت و برای قانونگذاری قصد حضور در این عرصه را دارند باید در گام نخست خودشان پایبند به قوانین بوده و به آن احترام بگذارند.
رییس کل دادگستری گلستان گفت: داوطلبان مراقب باشند با کج سلیقگی برای کسب رای، به آرامش و وحدت استان خدشه وارد نکنند.
هاشمیان همچنین به مدیران دستگاه هایی که از بودجه عمومی استفاده می کنند هشدار داد و گفت: مراقب باشند از بیت المال به نفع یا ضرر داوطلبان نمایندگی مجلس استفاده نکنند.
رییس هیات نظارت بر انتخابات مجلس گلستان نیز گفت: هیاتهای نظارت شورای نگهبان در بررسی صلاحیتها تحت تاثیر فشار هیچ فرد و یا گروه سیاسی قرار نخواهند گرفت و تنها بر مبنای صلاحیتهای مندرج در قانون و نتایج به دست آمده از استعلام از مراجع قانونی نظر خواهند داد.
حمیدرضا بهمنینژاد اظهار داشت: در دوره قبل بیش از ۳۰۰ نفر در گلستان برای شرکت در انتخابات مجلس ثبت نام کردند اما یک سوم آنها باقی مانده و ۲۰۰ نفر رد صلاحیت شده یا انصراف دادند.
استان گلستان با ۶ حوزه انتخابیه اصلی، ۷ نماینده در مجلس شورای اسلامی دارد که ۲ نفر از حوزه گرگان و آق قلا ، یک نفر از رامیان و آزادشهر، یک نفر از علی آباد، یک نفر از کردکوی، بندرترکمن و بندرگز، یک نفر از گنبدکاووس و یک نفر از مینودشت، گالیکش، کلاله و مراوهتپه به مجلس شورای اسلامی راه خواهند یافت.
انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی دوم اسفند امسال /۹۸/ برگزار میشود.