به گزارش پایگاه خبری فلسطین الیوم، الخفیف که در کنفرانس خبری صحبت می کرد، افزود: زیان های اقتصادی که رژیم صهیونیستی بر دوش مردم فلسطین گذاشته، شامل مجموعه اقدامات مالی علیه فلسطینی ها مانند ورود منابع مالی فلسطین به اسرائیل از طریق راه های غیر قانونی، جلوگیری از عبور و مرور فلسطینی ها و کالاهای آن ها و محروم کردن تشکیلات فلسطینی در کنترل بر منابع مالی خود است.
بر اساس این گزارش، ۲۸.۲ میلیارد دلار سود وام و ۶.۶ میلیارد دلار نیز درآمدهای مالی فلسطینی هاست که از طرق غیر قانونی به اسرائیل منتقل شده است.
این گزارش در حالی منتشر می شود که "کریستین سندرز" قائم مقام آژانس امداد و اقدام سازمان ملل متحد برای آوارگان فلسطینی (آنروا) پیش تر گفته بود: این آژانس با بیسابقهترین بحران مالی از زمان تأسیس خود رو به رو است.
به دنبال قطع کمک ۳۶۰ میلیون دلاری آمریکا در سال ۲۰۱۸ میلادی به آنروا، این نهاد بینالمللی برای کمک رسانی به بیش از پنج میلیون و ۳۰۰ هزار آواره فلسطینی در اراضی اشغالی، اردن، لبنان و سوریه با بحرانی جدی مواجه است.
قائم مقام آژانس امداد و اقدام سازمان ملل متحد برای آوارگان فلسطینی اعلام کرد: این آژانس برای بهبود شرایط، نیازمند ۳۳۲ میلیون دلار است.
وی با اشاره به فشارهای سیاسی که این آژانس کمک رسانی به آوارگان فلسطینی با آن مواجه است، اعلام کرد؛ این آژانس، ماهانه نیازمند ۸۰ میلیون دلار است تا خدمات رسانی قطع نشود.
وی تصریح کرد؛ آنروا برای کمکهای غذایی و دارویی در ماه آینده نیازمند ۴۰ میلیون دلار کمک اضافی است.
آژانس امداد و اقدام سازمان ملل متحد برای آوارگان فلسطینی سال ۱۹۴۹ برای کمک و حمایت از آوارگان فلسطنیی در پنج منطقه شامل اردن، سوریه، لبنان، کرانه باختری و نوار غزه شکل گرفت.