حجت الاسلام «امیدرضا مبارکآبادی» روز سهشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: تمام اعضای هیاتهای نظارت بر انتخابات از بین نیروهای معتمد مردمی در اقشار مختلف انتخاب شدند و به صورت بی طرفانه و براساس قانون به وظیفه خود عمل میکنند.
وی ادامه داد: اعضای نظارت بر انتخابات استان مرکزی بر اساس فرآیندهای قانونی و مراحل مختلف گزینش، انتخاب شدند و دورهها و کارگاههای آموزشی بسیاری برای این افراد برنامهریزی شده که بخشی از آن هم اکنون در حال برگزاری است.
حجت الاسلام مبارکآبادی اضافه کرد: ناظران بر انتخابات مجلس شورای اسلامی استان مرکزی به صورت رایگان این وظیفه مهم را انجام میدهند و در طول سال نیز در تمامی برنامههای این نهاد انقلابی شرکت دارند.
وی با بیان اینکه ناظرانی که از گروه و یا داوطلب خاصی حمایت کنند، بلافاصله از کاربرکنار میشوند، اضافه کرد: در همین راستا عملیات پالایش و نظارت نیروهای بالادستی هیات نظارت فعال است و در صورت مشاهده هر گونه اقدام غیرقانونی از سوی ناظرین، برخورد قانونی اعمال میشود.
رئیس هیات نظارت بر انتخابات استان مرکزی گفت: امید به آینده درخشان و تقویت روحیه اعتماد به انقلاب و نظام با بهرهگیری از فرمایشات مقام معظم رهبری و اصل قانونمداری وظیفه همگانی است و دستگاههای متولی برگزاری انتخابات باید با همین رویکرد این فرآیند ملی را برگزار کنند.
حجت الاسلام مبارکآبادی گفت: بعد از اعلام رسمی تاریخ ثبت نام داوطلبان و اجرای این مهم، تشکیل هیاتهای اجرایی، بررسی سوابق داوطلبان در مراجع چهارگانه، بررسی صلاحیت داوطلبان در هیات اجرایی، ابلاغ مراتب رد صلاحیت به داوطلبان به هیات نظارت استان، شکایت داوطلبان از رد صلاحیت، رسیدگی به شکایات داوطلبان رد صلاحیت شده، دریافت شکایت از دواوطلبین رد صلاحیت شده، دریافت شکایات از داوطلبانی که در سیر مراحل قانونی تایید شدهاند، رسیدگی به شکایات داوطلبان توسط شورای نگهبان، اعلام قطعی اسامی نامزدها به مراکز حوزههای انتخابیه، جمعبندی و تهیه و تنظیم و انتشار آگهی اسامی نامزدها توسط فرمانداریهای مراکز حوزههای انتخابیه، تبلیغات انتخاباتی داوطلبان، ممنوعیت تبلیغات و در نهایت برگزاری انتخابات در دوم اسفندماه برنامه زمانبندی برگزاری یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی است.
استان مرکزی هفت کرسی در مجلس شورای اسلامی دارد.