بجنورد- ایرنا- مدیرکل سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری خراسان‌ شمالی گفت: تبیین حماسه ۹ دی باید متناسب با اقشار مختلف جامعه و برای گروه‌های علمی، اقتصادی، سیاسی و اجتماعی محتواسازی شود.

به گزارش ایرنا مهردخت قوپرانلو، روز سه‌شنبه در نخستین جلسه ستاد بزرگداشت حماسه ۹ دی در خراسان شمالی اظهار داشت: علاوه بر مسائل شکلی و فضاسازی برگزاری حماسه ۹ دی، تبیین این حماسه و اینکه چه محتوایی را در آن تببین کنیم، از جایگاه ویژه ای برخوردار است.

وی گفت: مسائل تبیینی برای اقناع مردم در خصوص ۹ دی باید محتواسازی و متناسب با هر قشر جامعه باشد،  به گونه ای که برای همه اقشار جامعه، نمی توان مسائل را در یک شکل و محتوا ارائه کرد و در حقیقت برای هر گروه، مسائل باید منطبق با پایگاه اجتماعی، سیاسی و اقتصادی آنان بیان شود.

قوپرانلو گفت: در برگزاری این مراسم ها، نباید به چند سخنران یا ایام خاصی، اتکا داشته باشیم و سخنوران باید با آگاهی کامل بتوانند موضوع ۹ دی را به درستی برای مردم تبیین کنند و البته در این راستا از نقش فضاسازی گسترده شهری را نباید فراموش کرد.

مدیرکل سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری خراسان‌ شمالی افزود: هر قشر جامعه نظیر اساتید دانشگاه یا جامعه فرهنگی باید نماینده ای داشته باشند و برای هر قشری متناسب با خلقیات و روحیات آنها مراسم و همایش‌ برگزار کرد، که این امر نیازمند یک برنامه مستمر است.

۹ دی جناحی نشود

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خراسان شمالی نیز با تاکید بر فراجناحی بودن حماسه ۹ دی، گفت: مردم با بصیرت ایران اسلامی، که همیشه و در همه بزنگاه ها، حامی و پشتیبان آرمان های نظام و رهبری بوده اند، در این روز هم فارغ از جریانات حزبی و گروهی، با حضور حماسی خود و به دفاع از ولایت و رهبری به میدان آمدند و بار دیگر آرمان های انقلاب و رهبری تجدید بیعت کردند.

حجت الاسلام محمد سالاری افزود: از ابتدای انقلاب اسلامی، دشمنان با بهره گیری از هر حربه ای به دنبال سوء‌استفاده سیاسی از مردم بوده اند که با هوشیاری ملت ناکام مانده اند و در این بین مسوولان وظیفه دارند تا مردم را اقناع کرده و با آگاهی بخشی به آنان، راه را بر فتنه انگیزی دشمنان ببندند.

وی اظهار داشت: حماسه ۹ دی باید با همکاری استادان دانشگاه و حوزه، در قالب مقالات و برگزاری همایش ها تبیین شود، زیرا جوانان باید این واقعیت را بدانند که انقلاب متعلق به آنها است.

روز نهم دی سال ۸۸ مردم ایران اسلامی در مقابله با فتنه انگیزی و توطئه های دشمنان،  پس از انتخابات دهمین دوره ریاست جمهوری، در دفاع از حریم انقلاب و ولایت، به خیابان ها آمده و شکوه بصیرت و حضور حماسی خود را به نمایش گذاشتند.  
نهم دی ماه از آن پس به نام روز میثاق امت با ولایت و از نهم تا ۱۹ دی ماه به نام دهه بصیرت نامگذاری شد.