شهرکرد- ایرنا- نماینده ولی‌فقیه در چهارمحال و بختیاری و امام جمعه شهرکرد با تاکید بر تقویت فرهنگ مهدویت و انتظار در جامعه، گفت: این فرهنگ بیش از آنکه در عمل ظهور و بروز پیدا کند با شعار همراه است که  باید در این زمینه اقدامات موثرتری انجام شود.

حجت‌الاسلام محمدعلی نکونام روز سه‌شنبه در نخستین جلسه شورای سیاستگذاری بنیاد مهدویت این استان که با حضور معاون فرهنگی، آموزش و پژوهش بنیاد مهدی موعود کشور برگزار شد، افزود: با ابراز تاسف باید گفت در عرصه‌ مهدویت شعارمان بیش از عمل‌مان است، شعار در بسیاری از برنامه‌های ما زیاد است که باید این شعارها را به شعور و واقعیت تبدیل کنیم.

وی ادامه داد: فرهنگ مهدی‌باوری را باید بیش از پیش جدی بگیریم و روی آن کار کنیم، روح انقلاب اسلامی ما همین است و سلامت جامعه هم با ترویج این فرهنگ محقق می‌شود.

رئیس شورای فرهنگ عمومی چهارمحال و بختیاری ادامه داد: امامت اصل و نظام‌مند در تمام امور جامعه است و به وسیله امامت همه امور جامعه به هم گره می‌خورد یعنی با نگاه به مهدویت سیاست، اقتصاد، فرهنگ و جامعه شکل می‌گیرد.

نکونام، عملکرد شورای مهدویت را غیرقابل رضایت دانست و تصریح کرد: گزارش‌ها راضی‌کننده نیست چرا که در برابر آن چه که باید انجام بدهیم خیلی فاصله داریم و خیلی باید کار کرد.

وی افزود: آن کسانی که اعتقاد به اسلام و مهدویت ندارند حسابشان جدا است اما ما که معتقد هستیم بر اساس این اعتقاد تک‌تک‌مان به عنوان یک فرمانبردار که تحت نظر فرمانده‌اش باید عمل کند ضروری است تا برای خودمان نقش تعریف کنیم.

امام جمعه شهرکرد با بیان اینکه امام زمان بر همه امور اشراف و نظارت دارد، خاطرنشان کرد: امام زمان بر ما اشراف دارند و نه تنها اشراف بلکه آن بزرگوار مدیریت می‌کنند و اشراف عملی و اثرگذار بر جامعه دارند و جامعه را مدیریت می‌کنند.

نکونام تاکید کرد: به انگشت تدبیر امام زمان(ع) امور جامعه ما تدبیر و هدایت می‌شود و جلو می‌رود و گره‌ها به برکت آن بزرگوار از این کشور و نظام و زندگی ما گشوده می‎شود و توطئه‌های دشمن به خودش بازمی‌گردد.

معاون فرهنگی، آموزش و پژوهش بنیاد مهدی موعود نیز در این جلسه گفت: دغدغه حضرت حجت(عج) فرج است و ما به عنوان شیعیان آن حضرت باید برای رشد کشور شیعه و زمینه‌سازی ظهور برنامه‌ریزی کنیم.

محمدصادق کفیل، مبنای تأسیس این بنیاد را ایجاد شوق برای زمینه‌سازی ظهور دانست و افزود: این بنیاد تاکنون در زمینه نیروسازی و تولید و نشر آثار در این حوزه فعالیت‌های قابل قبولی داشته است.

وی با اشاره به اینکه چهارمحال‌ و بختیاری، استانی زنده و پویا است، اظهار کرد: زمانی که یک مدیر در چنین جلساتی اعلام آمادگی برای همکاری می‌کند یعنی فضا برای کار بسیار آماده است و این روحیه رسالت ما را سنگین‌تر می‌کند.

وی ادامه داد: طرح «تربیت مربی مهدویت» را که یک طرح استادپروری است، در استان‌های بسیاری اجرا شده است که با اجرایی شدن آن در چهارمحال‌وبختیاری، این استان در زمینه مدرس، از استان‌های قم و تهران بی‌نیاز خواهد شد.

کفیل با بیان اینکه مهدویت امید، سبک زندگی و بشارت در جامعه است، اظهار کرد: مشکل و بحث ما در مهدویت تنها غیبت امام(ع) نیست بلکه یک نیاز مهم و اساسی جامعه است و تربیت متخصص در این زمینه پاسخ مناسبی برای خنثی‌سازی جریان‌های انحرافی و رفع شبهات این حوزه است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار چهارمحال‌ و بختیاری نیز در ادامه این نشست با بیان اینکه در زمینه مهدویت مطالب بسیاری تاکنون مطرح شده است، بیان کرد: مهدویت به برکت انقلاب اسلامی به متن زندگی شیعیان برگشته است و انتظار که در دوران قبل از انقلاب در سکوت بود پس از انقلاب مفهوم جدیدی پیدا کرد.

جعفر مردانی افزود: شاه‌کلید بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی ایجاد تمدن اسلامی است که ظهور و بروز مهدویت در تمدن اسلامی ضرورت جامعه است و بنیاد مهدویت نیز بر همین اساس شکل گرفته است.