محمدعلی طالبی عصر سهشنبه در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید در محل استانداری با اشاره به اینکه تاکنون کارهای خوبی در حوزه تولید و اشتغال با هماهنگی، برنامهریزی و همکاری بخش خصوصی و پیگیری انجام شده افزود: توجه ویژه به مناطق محروم موجب رونق تولید و اشتغال پایدار و توسعه و آبادانی است .
وی ادامه داد: همکاری دستگاههای اجرایی برای حل و فصل نیازها و مشکلات بخشخصوصی و سرمایهگذاران جزو ماموریتهای مهمی است که دولت بر تحقق آن به صورت جدی در تمام استان و مناطق محروم تاکید بیشتری دارد.
استاندار یزد از فعالیت بخشخصوصی و همکاری دستگاهها با سرمایهگذاران برای کمک به تولید و اشتغال که نیاز مبرمی است تشکر کرد و بر تداوم فعالیت و همکاری در راستای رونق تولید و افزایش اشتغال تاکید کرد.
طالبی همچنین اقدام و پیگیری لازم برای رفع موانع تولید و ضرورت جذب بودجه مورد نیاز با همکاری تمام بخشها را در استان خواستار شد که انجام آن موجب اشتغال و فعالیت در تولید و خدمت به مردم و جوانان است .
همچنین رییس سازمان صنعت ، معدن و تجارت ( صمت ) یزد گفت: در سالجاری در راستای رونق تولید و ایجاد اشتغال ۹۵ جلسه کارگروه اصلی تسهیل و رفع موانع تولید با حضور اعضا برگزار شد و مسائل و مشکلات مورد بررسی قرار گرفته است .
محمد رضا علمدار یزدی افزود: در این مدت ۱۲۵ جلسه تخصصی و ۲ هزار و ۲۰ جلسه کارشناسی در راستای بررسی مسائل و مطالبات بخش خصوصی برای رونق تولید و اشتغال و رفع موانع برگزار شده است.
وی ادامه داد: همکاری خوبی بین دستگاه های اجراdی برای بررسی مسائل واحد های تولیدی و معدنی و حل مطالبات انجام گرفته است و هدف کمک به بخش خصوصی و فعالان عرصه تولید و اشتغال است.
در این کارگروه ۵۸ طرح تولیدی با سرمایه گذاری پنج هزار و ۹۹۰ میلیارد ریال با اشتغالزایی چهار هزار و ۸۵۷ نفر از محل تسهیلات سرمایه در گردش و سرمایه ثابت به تصویب رسید.
هماکنون یک میلیارد و ۷۵۰ میلیون تن ذخیره قطعی معادن استان است که با ۱۰ هزار میلیارد ریال سرمایه گذاری در این بخش، ۱۱هزار و ۵۰۰ فرصت شغلی ایجاد شده است.
همچنین هزار و ۳۲۰ واحد تولیدی با پیشرفت فیزیکی ۴۰ تا ۹۹ درصدی در دست ساخت است که با سرمایه گذاری ۱۰۰ هزار میلیارد ریالی زمینه اشتغال ۴۵ هزار نفر فراهم خواهد شد.
استان یزد دومین تولید کننده معدنی و یکی از سه استانی است که بالاترین میزان کشفهای معدنی کشور را به خود اختصاص داده و در حوزه اشتغال معدنی هم جزو استان های برتر است.
حدود ۱۲ هزار نفر به صورت مستقیم در معادن استان یزد اشتغال دارند و با وجود ۵۴۵ معدن دارای پروانه بهره برداری، این استان رتبه دوم کشور را در ذخیره معدنی و رتبه نخست را در تنوع مواد معدنی به خود اختصاص داده است.