مهدی هودگر سه شنبه در نشست خبری در سالن اجتماعات مرکز رشد واحدهای فناور دزفول افزود: این جشنواره شامل ۲ بخش افتتاحیه جشنواره و برگزاری کلاسهای آموزشی با حضور افراد صاحب ایده در روز نخست جشنواره، اجرای برنامه ایده شو در روز دوم برای افراد صاحب ایده و اختتامیه در بازه زمانی مشخص است.
وی ادامه داد: افراد صاحب ایده در این برنامه، ایده خود را مطرح و هیات داوران که متشکل از اعضای هیات علمی دانشگاه، صاحبان صنایع فعال شهرستان و صندوقهای سرمایهگذاری هستند، طرح را از نظر اقتصادی، علمی و قابلیت سرمایهگذاری ارزشگذاری میکنند.
مدیر مرکز رشد واحدهای فناور دزفول ارتباط مستقیم ایدهپردازان با سرمایهگذاران و صاحبان صنایع و محک علمی خوردن را از جمله مزیتهای این برنامه برشمرد.
هودگر با بیان اینکه ایدههای دارای نوآوری و قابل پذیرش در مرکز رشد واحدهای فناور دزفول استفاده میشوند، گفت: اگر طرح صنعتی باشد فرصت جذب آن از سوی جامعه صنعت فراهم میشود، ضمن اینکه صندوقهای سرمایهگذاری روی طرح سرمایهگذاری میکنند.
وی افزود: در روز دوم جشنواره تجزیه و تحلیلها بر روی طرحها انجام میشود و در پایان به سه طرح اول جوایز نقدی اهدا و ۱۰ ایده برتر در امتیازبندی نیز از خدمات مشاورهای رایگان و اولویت تسهیلات مرکز رشد برخوردار میشود.
مدیر مرکز رشد واحدهای فناور دزفول به شرایط شرکت در این جشنواره اشاره کرد و گفت: راه ارتباطی برای شرکت در جشنواره، مراجعه به سامانه www.itapf.ir است، ضمن اینکه تا ۲۵ آذرماه فرصت ثبتنام وجود دارد و هر نفر حداکثر ۲ ایده را میتواند ثبت کند.
هودگر درخصوص مزایای این طرح اظهار داشت: تاکنون برای کسب اطلاعات به صورت پنج و ۱۰ ساله با بکارگیری نیروها اطلاعات شهروندان جمعآوری میشد اما اگر این طرح اجرا شود نیاز به این مدت زمان نیست و در مدت یک لحظه با ورود به پایگاه داده مربوطه این اطلاعات را بدست میآوریم.
وی افزود: اگر این اطلاعات را به صورت یکجا داشته باشیم بهطور قطع تصمیمگیری بهتری انجام میدهیم و برای کیفیت خدماترسانی به جامعه و شهروندان موفقتر عمل خواهیم کرد.
وی گفت: با تاسیس پارکهای علم و فناوری در استانها معرفی یک معاونت جدید در حوزه نهاد ریاست جمهوری به عنوان معاونت علمی ریاست جمهوری که این ۲ ارگان در کنار دانشگاهها و آموزشکدههای مختلف صرفا برای پشتیبانی و حمایت از نوآوران و فناوران تاسیس شد و به دنبال این بودند که یک اکوسیستم کامل برای حمایت و بروز و ظهور همچنین فرآیندی در جامعه ایجاد کنند.
مدیر مرکز رشد واحدهای فناور دزفول با بیان اینکه دزفول یکی از برخوردارترین مناطق در این حوزه است، افزود: در حال حاضر سه مرکز با عنوان مرکز رشد فنی و مهندسی دزفول، مرکز رشد کشاورزی صفی آباد و مرکز رشد سلامت و پزشکی در دانشگاه علوم پزشکی در این شهرستان فعالیت میکنند.
هودگر در پایان گفت: این فضای آماده شده برای استفاده نوآوران، نخبگان و فناورانی که در حوزههای مختلف فعالیت میکنند راه اندازی شده است، تا از خدمات در نظر گرفته آنها بهره مند شوند.
تاریخ انتشار: ۱۲ آذر ۱۳۹۸ - ۲۲:۳۶
دزفول-ایرنا- مدیر مرکز رشد واحدهای فناور دزفول گفت: نخستین جشنواره در راستای پویش دزفول شهر هوشمند سوم تا پنجم دیماه امسال در این شهرستان برگزار میشود.