شهرکرد_ ایرنا_ استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: سهم شهرستان‌های ۱۰ گانه این استان از طرح ۲ هزار و ۴۴۰ واحد مسکونی ویژه محرومان مشخص و روند اجرای آن پیگیری شود.

اقبال عباسی شامگاه سه‌شنبه در ستاد اقتصاد مقاومتی چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: در نشست بعدی این جلسه سهم شهرستان‌ها، میزان پرونده‌های ارسالی به بانک‌ها، تعداد طرح‌های عقد قرارداد شده و میزان جذب تسهیلات بانکی مورد نظر اطلاع‌رسانی شود.
وی افزود: تمامی مسئولان دستگاه‌های اجرایی چهارمحال و بختیاری موظف به همکاری با بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان برای احداث ۲ هزار و ۴۴۰ واحد مسکونی ویژه محرمان این استان هستند.
به گزارش ایرنا، تاکنون یک‌هزار و ۸۵۰ نفر از افراد واجد شرایط برای دریافت تسهیلات احداث مسکن محرومان روستایی در این استان به بانک معرفی شده است.
این افراد برای دریافت تسهیلات ۴۰۰ میلیون ریالی بانکی ارزان‌قیمت با بازپرداخت ۱۳ ساله به بانک‌های عامل شهرستان‌های ۱۰ گانه استان معرفی شده‌اند.
از این تعداد تاکنون ۳۰۰ متقاضی واجد شرایط موفق به عقدقرارداد با بانک‌های عامل شده‌اند.
از مجموع این متقاضیان تاکنون تسهیلات مورد نظر به ۱۷۶ نفر پرداخت شده است.
با احداث ۲ هزار و ۴۴۰ واحد مسکن محرومان روستایی چهارمحال و بختیاری ۱۴۶ هزار مترمربع به فضاهای مسکونی روستایی افزوده می‌شود.
براساس نتایج سرشماری عمومی نفوس و مسکن ۱۳۹۵ چهارمحال و بختیاری ۹۴۷ هزار و ۷۶۳ نفر جمعیت دارد.
از این میزان جمعیت ۳۶ درصد در بیش از ۸۰۰ روستای چهارمحال و بختیاری ساکن هستند.
عباسی تصریح کرد: آن دسته از مدیران دستگاه‌های اجرایی چهارمحال و بختیاری که برخی طرح‌ها را بدون ردیف‌های اعتباری کلنگ زنی کرده‌اند اما عملیات اجرایی آن را شروع نکرده و یا در روند احداث آن کوتاهی صورت گرفته است، تا ۱۰ روز دیگر به عنوان تعهد مازاد بر اعتبار به دادستان و تخلفات اداری معرفی می‌شوند.
وی یادآور شد: مسئولان دستگاه‌های اجرایی چهارمحال و بختیاری برای جذب سریعتر اعتبارات اسناد تسویه خرانه موضوع بند "و" تبصره ۵ قانون بودجه ۱۳۹۸ تلاش کنند.
استاندار چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: ۳۱ دستگاه اجرایی در استان می‌توانند از اسناد تسویه خرانه موضوع بند "و" تبصره ۵ قانون بودجه ۱۳۹۸ بهره مند شوند.
وی گفت: برای تسریع در روند توسعه چهارمحال و بختیاری زیرساخت‌ها و بسترهای لازم فراهم و در اختیار بخش خصوصی قرار داده می‌شود.
عباسی تاکید کرد: در این صورت پس سرمایه‌گذاری‌های مهم وضعیت حجم سرمایه‌گذاری مشخص شده و افزایش اشتغال، کاهش نرخ بیکاری و رونق اقتصادی محقق خواهد شد.
وی افزود: سیمای طرح‌های اقتصاد مقاومتی مرتبط با سفر محمدباقر نوبخت معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور به چهارمحال و بختیاری تهیه و ارائه شود.
به گزارش ایرنا، چهارمحال و بختیاری هم‌اکنون ۳۰ طرح مهم در حوزه اقتصاد مقاومتی دارد.
چهارمحال و بختیاری در ابتدای سال جاری ۱۴ طرح در حوزه اقتصاد مقاومتی داشت که پس از سفر محمدباقر نوبخت رئیس سازمان برنامه و بودجه به شهرکرد ۱۶ طرح به مجموع طرح‌های اقتصاد مقاومتی این استان افزوده شد.
برای ۱۶ طرح اقتصاد مقاومتی سفر معاون رئیس‌جمهوری و رئیس سازمان برنامه و بودجه به چهارمحال و بختیاری ۳۱ هزار و ۸۹۰ میلیارد ریال در نظر گرفته شد که از این مبلغ تاکنون ۶ هزار و ۸۸۰ میلیارد ریال هزینه و ۶ هزار و ۱۹۰ میلیارد ریال در سال‌جاری مصوب شد.
راه‌آهن، جاده‌های ترانزیتی، آب‌رسانی بن به بروجن، احداث ۲ هزار و ۴۴۰ واحد مسکونی روستایی ویژه محرومان، انتقال آب برای توسعه باغات در زمین‌های شیب‌دار، تامین آب آشامیدنی روستاها، مرمت و بازسازی ایل‌راه‌های عشایری، آبخیزداری و آبخوان‌داری، توسعه گردشگری و منطقه ویژه اقتصادی از جمله این طرح ها است.