تهران- ایرنا- معاون پژوهش و فناوری دانشگاه امیرکبیر گفت: این دانشگاه برای رفع نیازهای صنعت و جامعه بستری فراهم کرده تا شرکت‌ها و صنایع مختلف کشور بتوانند در مراکز فناوری و نوآوری حضور یابند و یا دفاتر تحقیق و توسعه(R&D) ایجاد کنند.

به گزارش روز چهارشنبه دانشگاه صنعتی امیرکبیر، «حسین حسینی تودشکی» در رویداد نوآورانه شناسایی و حمایت از ایده های حوزه تایر در دانشگاه صنعتی امیرکبیر افزود: هدف گذاری ما از پنج سال گذشته تبدیل شدن به دانشگاه‌های نسل سوم بود؛ زیرا دانشگاه‌های صنعتی در حوزه اثرگذاری فناوری در جامعه و صنعت برنامه ریزی شده و فعالیت می‌کنند.

وی گفت: دانشگاه امیرکبیر در سال‌های گذشته در حوزه تجاری سازی و حمایت از شرکت‌های دانش بنیان و واحدهای فناور برنامه ریزی‌ و فعالیت‌های متعددی انجام داده است. همچنین در ۶ سال گذشته تنها ۱۷ واحد فناور داشتیم، اما اکنون این دانشگاه در سه ساختمان و پنج دانشکده فعالیت‌های نوآورانه و فناورانه را دنبال می‌کند.

حسینی تودشکی با اشاره به اینکه درحال حاضر ۲۰۰ واحد فناور و شرکت دانش بنیان در دانشگاه صنعتی امیرکبیر فعالیت می کنند، افزود: نقطه قوت فعالیت موثر و مفید در حوزه ایده‌پردازی و فناوری با بخش خصوصی است. البته در دانشگاه همکاری با شرکت‌ها و صنایع مختلف آغاز شده و اکنون شاهد ایجاد دفاتر تحقیق و توسعه (R&D) شرکت‌ها و صنایع در دانشگاه هستیم.

معاون پژوهشی دانشگاه صنعتی امیرکبیر تصریح کرد: دو شتاب دهنده معدنی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر حضور دارند و با دانشگاه همکاری می‌کنند و  ایده‌های نوآورانه با کمک صنعت‌گران عملیاتی خواهد شد.

این مقام مسوول خاطرنشان کرد: دانشکده‌های زیادی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر می‌توانند در حوزه تایر فعالیت کنند که از جمله آنها می‌توان از دانشکده‌های مهندسی پلیمر، مهندسی شیمی، شیمی، برق، هوافضا، مکانیک، نساجی و کامپیوتر نام برد.