از سال ۱۳۹۶ که «زهرا اینچهدرگاهی» توانست با رای اعضای مجمع انتخاباتی به ریاست فدراسیون ژیمناستیک برسد نه تنها ابر سیاه حواشی از آسمان این فدراسیون رخت بر نبست بلکه هر روز شاهد بارش شایعاتی از این ابرها بودیم که در برخی از مواقع سیلاب آن، دستاوردهای فدراسیون را به حاشیه راند. این انتقادات یک روز بر محور پیشکسوتان و روز دیگر انتخابی تیم ملی بود. اما هر چه از زمان ریاست اینچه درگاهی بر فدراسیون میگذشت تیغ انتقادات تیزتر می شد.
هر چند که با شفاف سازیهای رییس فدراسیون در نشست خبری با اصحاب رسانه تصور این بود که انتقادات از سوی افراد خاص ملایمتر شود اما ایجاد حواشی و برخی از اتفاقات فدراسیون مانند اعزام نشدن تیم به آلمان زمینه را برای جولان دیگر منتقدان فراهم کرد. آنان بدون توجه به تمام موفقیت هایی که فدراسیون در چند سال گذشته کسب کرد چشم خود را به واقعیت ها بستند و با برجسته کردن برخی از نقاط ضعف ها سعی دارند که مدیریت اینچه درگاهی را زیر سوال ببرند.
رییس فدراسیون ژیمناستیک چندی پیش در پاسخ به این حاشیهها به خبرنگار ایرنا گفت: برخی از حاشیهسازها هنوز در دهههای گذشته به سر میبرند. کسانی که از فدراسیون قطع منافع شدند، برخی از کاستیها را برجسته میکنند. البته این سنت مربوط تنها به این دوره نیست بلکه در دورههای گذشته با شبنامه نویسی این کار پیگیری میکردند. این روش جوابگو نیست زیرا واقعیت این حاشیهسازیها، گرفتن حق سکوت و تلاش برای رسیدن به پست و مقام است.
اینچه درگاهی با آسیب زا خوندن این دستورکار از سوی یک گروه خاص گفت: اگر بگویم حاشیه سازیها هیچ تاثیری ندارد حقیقت را کتمان کردم؛ اما سعی بر آن است که این تاثیرات در کمترین میزان ممکن باشد و ما تمرکز بر روی کار فنی داریم. بخشی از انرژی نیز به پاسخگویی به حاشیهها است. البته در بیشتر مواقع از ورود به حاشیه پرهیز میکنیم.
اما سکوت رییس فدراسیون در برابر حاشیهها و تمرکز بر روی کادر فنی و برنامه های ملیپوشان زمینه را برای جولان بیشتر حاشیه سازان فراهم کرد و آنان با دستمایه قرار دادن قهر برخی از اعضای هیات رییسه فدراسیون به دنبال اختلاف در ژیمناستیک هستند. اینچه درگاهی در این زمینه با اشاره به جلسه هیات رییسه فدراسیون که هفته پیش برگزار شد گفت: در این جلسه تنها «حسن رمضانپور» حضور نداشت و موضعگیری کرد و «مصطفی هاشمیطبا» برای نیامدن دلیل موجه داشت. دیگر عضو هیات رییسه «محمد آشوری» نماینده مردم بندرعباس در مجلس شورای اسلامی بود که به خاطر تعطیلات مجلس به حوزه انتخابیه سفر کرده بود اما دستور جلسه و مهمترین محورهای ان برای او ارسال و تایید کرد.
دیگر اعضا که به خاطر مشغله کاری حضور نداشتند حق رای خود را به آقای «محسن سلیمانی» دبیر فدراسیون و من دادند.
بازخوانی تمام حواشی ایجاد شده برای تیم مدیریت کنونی ژیمناستیک ایران در یک گزارش نخواهد گنجید بلکه نقدهای غیر کارشناسی به فدراسیون و به حاشیه بردن موفقیت های آن یک راهبرد کلی است که از سال ۱۳۹۶ شروع شده و باید تا سال ۱۴۰۰ ادامه داشته باشد؛ هدف کلی از این راهبرد برپا کردن طوفانی از حاشیهها است که در میان غبار آن تمام موفقیتهای این تیم مدیریتی محو شود. اما اینکه چرا اینگونه باید با فدراسیون در مسیر پیشرفت برخورد شود سوالی است که ذهن بسیاری از علاقمندان به این رشته را به خود جلب کرده است.
برخی چنین برخوردهایی با مدیریت کنونی فدراسیون را حاصل سهم خواهی کسانی میدانند که دست آنان با مدیریت کنونی از منافع فدراسیون قطع شده است. منافعی که اگر نتوانند تا ۲ سال اینده به آن برسند بدون شک موفقیت های اینچه درگاهی و مسوولان کنونی در این رشته ورزشی آنان را به حاشیه خواهد برد و با انتخاب مجدد مدیر کنونی انان شاید دیگر نتوانند به این منافع برسند. لذا گروکشی و چشم بستن بر روی واقعیت ها به ابزاری برای سهم خواهی آنان تبدیل شده است. سهمخواهی که اگر شکل نگیرد آنان برای تابستان ۱۴۰۰ برنامه ویژهای دارند.