به گزارش روز شنبه پایگاه اطلاعرسانی وزارت نیرو، «بهروز مرادی» افزود: طرح گردشگری در سدهای گتوند و سیمره نیز در دست مطالعه قرار دارد و نقاطی که شناسایی شده علاوه بر زیبایی و جذب گردشگر، هیچگونه لطمهای به محیط زیست وارد نخواهند کرد.
وی ادامه داد: مطالعات طرح گردشگری سردشت به پایان رسیده، جلسات مرتبط با سازمان میراث فرهنگی و گردشگری برگزار شده و فراخوان جذب سرمایهگذار بخش خصوصی به زودی اعلام خواهد شد، مطالعات سایر طرحها نیز همزمان در حال انجام است.
مدیرعامل شرکت توسعه منابع آب و نیروی ایران افزود: این طرحها تا پایان سال به سرمایهگذاران بخش گردشگری معرفی خواهند شد و آنها را یاری خواهیم کرد تا بتوانند در افزایش اشتغالزایی منطقه به نحو مطلوب ایفای نقش کنند.
مرادی خاطرنشان کرد: تاکنون در مخازن سدها به این شیوه و منسجم کار نشده و برای نخستین بار است که این طرح با هماهنگی استانها، میراث فرهنگی و گردشگری اجرایی میشود.
بر اساس تفاهمنامه وزارت نیرو و وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، سدهای مخزنی کشور برروی سرمایهگذاران و گردشگران بازشده است.
بر اساس این تفاهمنامه که به شرکتهای آب منطقهای نیز ابلاغ شده است، سدهای مخزنی کشور که قابلیت گردشگری و سرمایهگذاری بخش خصوصی دارند، شناسایی شده و طرح گردشگری برای آنها تعریف میشود.
این تصمیم پس از سفر رییس جمهوری به آذربایجانغربی و افتتاح سدهای این استان تصویب و فراخوان گردشگری سد سردشت به عنوان نخستین سد کشور مورد رونمایی قرار گرفت.