به گزارش «ایثار»، محمود پاکدل در خصوص حکمت کارت گفت: به دنبال تفاهم قبلی وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح و نماینده ولی فقیه، معاون رییس جمهوری و رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران مبنی بر ارائه خدمات توسط فروشگاههای اتکا در سطح کشور، قراردادی میان بنیاد و وزارت دفاع منعقد شد.
وی افزود: با ایجاد تغییرات ساختاری در سازمان اتکا، واگذاری و تحویل حکمت کارت متوقف شده بود و اکنون با پیگیری بنیاد شهید و امور ایثارگران و وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، قرارداد جدیدی بین مسئولان مرتبط در بنیاد و سازمان اتکا منعقد شد و از ۱۶ آذر ماه مرحله اول صدور کارت حکمت برای خانوادههای معظم شهدا و جانبازانی که از بنیاد حقوق، مستمری، کمک معیشت و یا حق پرستاری دریافت میکنند آغاز میشود.
معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران تأکید کرد: طبق مفاد این قرارداد، ایثارگران به وسیله حکمت کارت میتوانند از خریدهای اعتباری و تخفیفات منظور شده، استفاده کنند.
برگزاری همایش تحکیم بنیان خانواده و حلقههای شجره طیبه صالحین
همایش تحکیم بنیان خانواده و حلقههای شجره طیبه صالحین بسیج خواهران مرکز مقاومت بسیج بنیاد شهید و امور ایثارگران با حضور جمعی از خواهران بسیجی با سخنرانی دکتر فرزاد در پایگاه ۹ دی برگزار شد.
وی با بیان مطالبی پیرامون عفاف زنان، تفاوت عفاف و خجالت در دین اسلام، اهمیت دستورات دینی در زندگی روزمره در باورها و شکلگیری شخصیت انسانی، به روایت احادیثی از امام حسن عسکری(ع) درخصوص اهمیت خانواده و اخلاق شیعی در خانواده پرداخت.
در ادامه این همایش، برنامههای متنوعی از قبیل قدردانی از نفرات برتر مسابقات ورزشی در رشتههای تنیس روی میز و پرتاب حلقه انجام شد.
همایش دانشجویی فرزندان آزادگان دفاع مقدس برگزار شد
چهارمین همایش دانشجویی فرزندان آزادگان دفاع مقدس در محل موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برگزار شد.
مدیرکل دفتر دانش پژوهان و تشکلهای شاهد و ایثارگر در این همایش گفت: اکنون حدود ۹ هزار نخبه شاهد و ایثارگر در مجموعه دانش پژوهان عضویت دارند. خوشبختانه با زحمات و تلاشهای صورت گرفته، آییننامه حمایت از نخبگان ایثارگر در کمیسیون اجتماعی دولت به تصویب رسید و از تمام عزیزانی که برای این کار تلاش کردهاند تشکر میکنیم.
عادل مهری افزود: در حوزه تشکلها نیز ۱۱۰ تشکل ایثارگری با مجوز فعالیت رسمی از وزارت کشور در حال فعالیت و همکاری هستند که یکی از منسجمترین این تشکلها، جمعیت آزادگان دفاع مقدس است.
وی با اشاره به جایگاه مهم تشکلهای ایثارگری گفت: حجت الاسلام والمسلمین شهیدی معاون رییس جمهوری و رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران همواره بر اهمیت تشکلها در فعالیتهای بنیاد تأکید داشتهاند و از تشکلها به عنوان بازوهای اجرایی و از نخبگان به عنوان اتاق فکر بنیاد نام میبرند. این نگاه در سراسر کشور و در بین تمام مدیران بنیاد نیز وجود دارد و همواره بر ضرورت استفاده مدیران بنیاد از ظرفیتهای تشکلها و نخبگان شاهد و ایثارگر تأکید شده است.
مهری افزود: در مجموعه دانش پژوهان و تشکلهای شاهد و ایثارگر برنامهریزیهای لازم برای حمایت از نخبگان در زمینه راهاندازی شرکتهای دانش بنیان و استارتاپ ها انجام شده است. در حوزه تشکلها نیز در بخش تشکلهای مربوط به قربانیان ترور و قربانیان سلاحهای شیمیایی فعالیتهای ویژهای صورت میگیرد و نمایندگانی در کنفرانسهای مربوط به این حوزهها حضور مییابند.
حمید علی صمیمی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگر تهران بزرگ نیز با گرامیداشت یاد شهدا گفت: به صورت ویژه یاد میکنیم از شهدای غریب، شهدایی که در دوران اسارت در زندانهای بعثی غریبانه به شهادت رسیدند.
وی ادامه داد: نخبگان در مقاطع مهم و حساس نقش خود را به خوبی ایفا میکنند و راهگشای مسائل و مشکلات هستند. مصداق مهم این موضوع دوران دفاع مقدس است که رزمندگان وارد عرصه شدند و عدهای از آنها به درجه شهادت، عدهای جانبازی و عدهای نیز آزادگی رسیدند.
صمیمی ادامه داد: امروز نیز فرزندان همان عزیزان به میدان آمدهاند تا راه پدران خود را ادامه دهند و به نظام و کشور کمک کنند.
وی ضمن تأکید بر اینکه در بنیاد شهید و امور ایثارگران همواره نگاه ویژهای نسبت به تشکلهای ایثارگری وجود دارد، افزود: با توجه به محدودیتهای بودجهای شاهد بروز مشکلاتی در حوزه پرداخت شهریه ایثارگران در دانشگاهها هستیم، اما همواره تلاش میکنیم این مشکلات به این عزیزان منتقل نشود.