زهره اکرمی ، عصر روز شنبه درحاشیه بازدید از فعالیت یکی از پایگاه های سنجش چشم به خبرنگار ایرنا افزود: ۳ الی ۶ سالگی دوره طلایی درمان تنبلی چشم کودکان است .
وی اظهارکرد: پس از این مدت ، احتمال مداخله درمانی برای بهبود پس از این سن کاهش مییابد که این امر معضل اساسی در اجرای طرح دوره طلایی درمان تنبلی چشم است.
این مسوول بهزیستی ابرکوه با اشاره به اینکه این اداره تلاش خود را برای درمان تبلی چشم کودکان به کار خواهد بست خاطر نشان کرد: از ابتدای امسال تاکنون یکهزارو ۲۰۰ کودک ۳ تا ۶ ساله این شهرستان ، در اجرای طرح پیشگیری از تنبلی چشم معاینه شدند.
وی تصریح کرد: باتوجه به فرایند طرح پیشگیری از تنبلی چشم پیشبینی میشود تا پایان امسال یکهزارو ۷۰۰ نفر از کودکان ۳ تا ۶ساله ازنظر بیماریهای چشمی مورد معاینه قرار گیرند.
رییس بهزیستی ابرکوه خاطر نشان کرد: طرح پیشگیری از تنبلی چشم با هدف شناسایی اختلال بینایی در کودکان با محور کنترل و پیشگیری از بیماری تنبلی است.
اکرمی ادامه داد : این تعداد کودکان علاوه بر پایگاه سنجش دائمی بهزیستی در کلیه مهدکودک و روستا مهد و خانههای بهداشتی باهدف غربالگری، تشخیص زودرس، درمان به موقع بیماری و شناسایی سایر اختلالهای بینایی معاینه شدند.
وی بابیان اینکه طرح پیشگیری از تنبلی چشم ( آمبلیوپی) ادامه خواهد داشت ، یادآور شد : در اجرای این طرح خانوادهها میتوانند با مراجعه به مهدهای کودک و پیشدبستانی سطح شهر نسبت به معاینه چشم کودکان سه تا ۶ ساله خود اقدام کنند.
رئیس اداره بهزیستی ابرکوه همچنین به بخشی از فعالیتهای این اداره اشاره کرد و یادآور شد: باهدف رشد و جلوگیری از سوء تغذیه احتمالی کودکان ۳۶۴ کودک ابرکوهی از یک وعده غذای گرم رایگان تا پایان امسال بهره مند هستند
وی با بیان اینکه سازمان بهزیستی برای اجرای این طرح افزون بر ۲ میلیارد و ۳۱۴ میلیون ریال هزینه میکند، افزود: طرح تامین غذای گرم نوآموزان روستامهدها به مدت ۹۰ روز در سال در ۱۶ روستامهد و یک مهدکودک در مناطق کمتر توسعه یافته این شهرستان اجرا می شود.
مرکز شهرستان ۵۵ هزار نفری ابرکوه در۱۴۰ کیلومتری جنوب غربی شهر یزد قرار دارد.