ایلام - ایرنا - با ثبت نام و اعلام داوطلبی ۴۵ نفر دیگر در ۲ حوزه انتخابیه ایلام و دهلران در روز پایانی ثبت نام داوطلبان انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، همه حاضران در عرصه داوطلبی کسب یکی از سه کرسی نمایندگی استان ایلام مشخص شدند.

روز پایانی ثبت نام داوطلبان انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی به نوعی پایان بسیاری از گمانه‌زنی‌ها و حرف و حدیث‌هایی بود که در ماه‌های اخیر در مورد حضور بسیاری از چهره‌های سیاسی در انتخابات مجلس در حوزه سیاسی و اجتماعی ایلام مطرح می‌شد.

شنبه ۱۶ آذرماه مطابق تقویم زمانی اعلام شده، شمار زیادی از فعالان رسانه‌ای و سیاسی در محل نام‌نویسی داوطلبان حاضر شده بودند تا شاهد نام‌نویسی افرادی باشند که ششمین روز را برای اعلام حضور خود به عنوان داوطلب کسب  یکی از سه کرسی نمایندگی استان ۵۸۰ هزار نفری ایلام در ۲ حوزه انتخابیه دهلران و ایلام در مجلس شورای اسلامی برگزیده بودند.

از جمله آنکه شماری از مدیران اجرایی سال‌های اخیر ایلام ثبت‌نام و اعلام داوطلبی خود در حوزه انتخابیه ایلام را به روز پایانی موکول کرده بودند که البته آنان تنها داوطلبان شناخته شده در ایلام نیستند که در این دوره جمع متنوعی از داوطلبان وارد کارزار انتخاباتی برای کسب یکی از سه کرسی استان ایلام در مجلس شورای  اسلامی شده است.

براساس اظهار منابع مسوول، افرادی با سابقه شغلی استانداری، استاد دانشگاه، سردار سپاه، مدیرکل، نماینده فعلی، نماینده ادوار قبلی، پزشک، مهندس، کارمند و ..  طی هفت روز گذشته از اقصی نقاط ایلام برای حضور در عرصه انتخابات نام‌نویسی کردند.

۱۲۹ نفر داوطلب انتخابات مجلس در ایلام شدند

با پایان مهلت هفت روزه نامنویسی داوطلبان انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، ۱۲۹ نفر به عنوان  داوطلب این دوره از انتخابات مجلس در ۲ حوزه انتخابیه دهلران و  ایلام ثبت‌نام کردند.

از این تعداد ۳۵ نفر در حوزه انتخابیه دهلران و ۹۴ نفر برای نمایندگی حوزه انتخابیه ایلام ثبت‌نام کرده‌اند.

بازار گرم و گفت و شنودهای خبری 

از جمله برجستگی‌های روز پایانی ثبت‌نام، انجام مصاحبه‌های خبری از سوی فعالان رسانه‌ای با داوطلبان بود.

بیشتر داوطلبان معتقد بودند شعار دادن کافی نیست بلکه عمل به آن و احترام گذاشتن به ارزش‌ها در اولویت برنامه آنها قرار دارد و می‌خواهند از فرصت بدست آمده نهایت استفاده را برای توسعه استان ببرند.

با دیدگاه ملی وارد عرصه انتخابات می‌شوم

یکی از داوطلبان که خود را استاد دانشگاه معرفی می‌کند جوانی ۳۸ ساله دارای مدرک دکترا و عضو هیات علمی دانشگاه است.

وی فرصت به دست آمده برای حضور قشر جوان در مجلس را غنیمت شمرده و می‌گوید: با توجه به شرایط اقتصادی حاکم در جامعه به خصوص استان ایلام در تلاشم حرکتی روبه جلو برای بهبود این وضعیت داشته باشم.

وی افزود: من با دیدگاهی ملی و کلان وارد این عرصه شده‌ام و امیدوارم بتوانم با کمک مجلس خلاء‌های موجود در قانون را رفع و برخی قوانین دست و پا گیر را حذف کنم.

این داوطلب اضافه کرد: برنامه‌های خود را از طریق دانشگاه به اطلاع عموم مردم می‌رسانم و امیدوارم با افق دید روشن به جوانان فرصت دهند که در سرنوشت کشور دخالت کنند.

اولویت من شناسایی نقاط ضعف محرومان استان است

داوطلب دیگر ۵۳ ساله کارمند بانک و دارای مدرک دکتراست که محل محل خدمتش در تهران است.

وی گفت: هر فردی که وارد این عرصه می‌شود به طور قطع دارای برنامه‌ریزی است و اولویت من برای ثبت‌نام، شناسایی نقاط ضعف محرومانی است که نظاره‌گر وضعیت آنها هستیم.

این داوطلب انتخاباتی افزود: برای موفقیت در این عرصه باید در گفتار و کردادر خود صداقت داشت و دیگران را با شعارهای بی‌اساس فریب ندهیم.

به گفته وی، هر فردی که ثبت‌نام می‌کند در وهله اول برای کسب منافع شخصی است اما اگر فردی براستی دل در گرو خدمت به مردم داشته باشد مشکلات مردم را سرلوحه کار خود قرار می‌دهد.

وی تاکید کرد: هر داوطلبی که وارد عرصه انتخابات می‌شود باید بداند مشکلاتی پیش رو دارد و برای رفع آنها  کمر همت ببندد و چالش‌های جمع شده شهر خود را به نحو احسن شناسایی و درصدد رفع آنها برآید.

این داوطلب تاکید کرد: تنها کسی هستم که هیچ تبلیغی نکردم و برنامه‌ها و نشست‌های خود را در منزل خود برگزار خواهم کرد.

تبلیغاتی که وقت مردم را می‌گیرد نتیجه‌ای ندارد

از دیگر نامزدهای انتخاباتی حوزه ایلام فردی با سوابق اجرایی است که هدف خود را از ثبت‌نام در انتخابات آگاهی از مشکلات استان عنوان کرد و گفت: با توجه به سوابق اجرایی در استان امیدوارم بتوانم برای توسعه استان تاثیرگذار باشم.

وی افزود: بدلیل شناخت کامل از استان و آگاهی از سیستم مدیریتی کشور و کمک دیگر نمایندگان می‌توانم با شناسایی مشکلات و رایزنی‌های موثر درصدد رفع آنها برآیم.

این داوطلب انتخاباتی یادآور شد: امیدوارم با کمک سایر نماینده‌ها، مسوولان اجرایی، نخبگان و جوانانی که حرفی برای گفتن دارند برای توسعه استان قدم برداشت.  

وی در خصوص بیکاری نیز گفت: این موضوع مشکلی در سطح کشور است و تنها مختص ایلام نیست و شورای برنامه‌ریزی استان باید روی آن کار کند.

این داوطلب تاکید کرد: باید سطح توقع از نماینده تعریف شود چرا که نماینده و مجلس هر کدام وظایفی دارند.

وی تاکید کرد: کلیت مجلس در قانون اساسی بنا به فرمایشات امام راحل(ره) در راس امور است و در تمام مراحل می‌تواند نظارت کند.

 به گفته وی، بعد نظارتی مجلس خیلی باید قوی باشد و در کنار آن نیز نماینده مسائل قانونی و برنامه‌های پنج ساله و بودجه را برای استان پیگیری کند.

وی در خصوص شعار تبلیغاتی خود نیز گفت: انتخابات باید با پاکی و بر اساس مطالبات مردم انجام گیرد و از هزینه‌های اضافی و وقت‌گیر جلوگیری شود.

نمایندگان وکلا و بازگو کننده ناگفته‌های مردم هستند

دیگر نامزد انتخاباتی دارای ۲ مدرک دکترا در رشته‌های علوم سیاسی و مدیریت استراتژیک است.

وی به خبرنگار ایرنا گفت: هدف من از ثبت‌نام در انتخابات بعنوان یکی از ارکان دموکراسی، انتخاب افرادی به عنوان وکلا و بازگو کننده ناگفته‌های مردم است و برای خدمت به مردم پا به عرصه انتخابات گذاشتم.

به گفته وی، مردم ایلام حق بسیاری بر گردن حاکمیت داشته و دارند، استانی که هشت سال در جنگ تحمیلی سپر و مدافع کشور بود و تا کنون به حقوقشان توجه نشده است.

وی یکی از دغدغه‌های خود را رفع محرومیت استان بیان کرد و گفت: اگر توفیقی حاصل شود باری از مشکلات استان را کم کنیم و دین خود را به مردم استان ادا کنیم.

این داوطلب انتخاباتی شعار تبلیغاتی خود را محدود به ناگفته‌های مردم عنوان کرد و افزود: اولویت هر فردی به عنوان نماینده خدمتگذاری به مردم و توسعه همه‌جانبه استان در ابعاد مختلف است.

استان ایلام دارای سه کرسی از صندلی‌های مجلس شورای اسلامی است که در حال حاضر سلام امینی، جلال میرزایی و شادمهر کاظم زاده عهده دار این سه کرسی هستند.

شهرستان‌های ایلام، ایوان، سیروان، چرداول، ملکشاهی و مهران در حوزه انتخابیه شمال و شهرستان‌های بدره، دره شهر، دهلران و آبدانان نیز در حوزه انتخابیه جنوب استان ایلام قرار دارند.

شعار امسال انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گام دوم انقلاب، قانونمداری، بی‌طرفی و انسجام ملی است.

شروع به کار رسمی فرایندهای اجرایی انتخابات از تاریخ دهم آذرماه با ابلاغ دستور شروع انتخابات از سوی وزیر کشور به فرمانداران مراکز حوزه انتخاباتی آغاز شد و تا ۱۶ آذر فرآیند ثبت نام از داوطلبان ادامه دارد.

اسامی داوطلبان تعیین صلاحیت شده ۲۲ بهمن اعلام می شود و یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و نخستین انتخابات میان‌ دوره‌ای دوره پنجم مجلس خبرگان رهبری دوم اسفندماه امسال در سراسر کشور برگزار می‌شود.