آبادان - ایرنا - معاون درمان دانشکده علوم پزشکی آبادان با اشاره به تهیه و راه اندازی نرم‌افزار ویژه گردشگری سلامت در این دانشکده گفت: ۲ هزارو ۸۶۲ بیمار عراقی از ابتدای سال تاکنون در بیمارستان‌های آبادان و خرمشهر درمان شدند.

حجت‌الله جانبی یکشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این نرم‌افزار اطلاعات لازم از بیمارستان‌های منطقه، خدمات درمانی و عمل‌های جراحی را در اختیار گردشگران سلامت که از طریق مرز شلمچه وارد منطقه آزاد اروند می شوند، قرار می دهد.

وی با اشاره به ارایه خدمات وای‌فای در ۱۰ نقطه در ورودی مرز بین‌المللی شلمچه برای اتباع عراقی که به خاک ایران وارد می‌شوند، گفت: گردشگران عراقی می‌توانند با نصب نرم‌افزار یاد شده بر روی تلفن همراه خود اطلاعات لازم را بدست آورند.

دکتر جانبی گفت: ۳۰۰ میلیون ریال برای طراحی و نصب اپلیکیشن سامانه گردشگری سلامت دانشکده علوم پزشکی آبادان هزینه شد.

 توریسم درمانی از مهمترین روش‌های گردشگری در جهان است که علاوه بر این که بسیار درآمدزا است، یکی از فاکتورهای توانمندی هر کشور در زمینه گردشگری در نظر گرفته می شود. 

نزدیکی شهرهای جنوب عراق به ویژه استان بصره و نیاز مردم این شهرها به تخصص‌های پزشکی زمینه را برای بهره‌مندی آنها از امکانات پزشکی در منطقه فراهم کرده است.

روزانه بیش از یک‌هزار گردشگر عراقی از مرزشلمچه وارد منطقه آزاد اروند می‌شوند که بسیاری از آنها از خدمات پزشکی در شهرستان‌های آبادان و خرمشهر استفاده می‌کنند.

آبادان و خرمشهر دارای سه بیمارستان تابع دانشکده علوم پزشکی آبادان و بیمارستان نفت و سازمان تامین اجتماعی است.