تهران- ایرنا- رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران در دیدار با مسئولی فرهنگی از قوه قضائیه با اشاره به همکاری کتابخانه ملی ایران برای اشاعه فرهنگ کتابخوانی در زندان‌ها، پیشنهاد داد: برنامه‌ریزی شود هریک از افراد زندانی اگر طی یک هفته یک کتاب خوانده و مفهوم آن را بازنویسی کند از مزایایی؛ مانند مرخصی یا تخفیف در حبس برخوردار شود.

اشرف بروجردی در دیدار محسن یاقوتی مدیرکل فرهنگ حرفه‌ای معاون فرهنگی قوه قضائیه گفت: تحقق کتابخوانی در زندان ها علاوه بر کاهش تنش‌های موجود در زندان می‌تواند عاملی برای تشویق افراد محبوس باشد.

بروجردی با بیان اینکه ظرفیت کتابخانه ملی ایران متعلق به همه افراد جامعه است، اظهارداشت: اشاعه فرهنگ کتاب و کتابخوانی در زندان‌های کشور علاوه بر تاثیرات مثبت بر زندانیان می‌تواند به عنوان عامل تشویقی برای افراد محبوس لحاظ شود.

به عنوان مثال برنامه‌ریزی شود هریک از افراد زندانی اگر طی یک هفته یک کتاب خوانده و مفهوم آن را بازنویسی کنند می‌توانند از مزایایی مانند مرخصی یا تخفیف در حبس برخوردار شوند.

رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران با انتقاد از منتقل نشدن بسیاری اسناد دولتی به آرشیو ملی اسناد برای حفاظت، افزود: قوه قضائیه برای پیشبرد این امر تاکنون همراهی خوبی با این سازمان داشته است و به انتقال اسناد یک وزارتخانه که مقاوت زیادی برای جابجایی اسناد خود به سازمان می‌کردند، کمک کرد تا این امر محقق شد.

کتابخانه ملی ایران بهترین مکان برای تعامل نخبگان و قوه قضائیه است

در ادامه یاقوتی با اشاره به انجام فرآیندهای مربوط به توسعه دانش و اخلاق در قوه قضاییه، گفت: تلاش کردیم در بخش ارتباط داخلی با انجام اقداماتی شاهد ارتباط خوب بین قضات، کارکنان و مدیران با مردم باشیم. در همین رابطه به مدت چهار سال پروژه اخلاق حرفه‌ای و دو سال پروژه تکریم ارباب رجوع انجام شد.

مدیرکل فرهنگ حرفه‌ای معاونت فرهنگی قوه قضائیه با تاکید بر ضرورت ارتقای تعاملات قوه قضاییه با جامعه نخبه کشور، تصریح کرد: شاید بهترین مکان برای شناسایی و ارتباط میان این نخبگان و قوه قضاییه، سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران باشد.

 یاقوتی همچنین به همراه تیم کارشناسان این نهاد با حضور علی زرافشان معاون اسناد سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران از برخی از بخش‌های آرشیو ملی ایران بازدید کردند.