براساس بند«ج» تبصره هشت لایحه بودجه سال ۱۳۹۹ کل کشور اعلام کرد: شرکتهای آب منطقهای و سازمان آب و برق خوزستان مجازند از محل منابع داخلی خود و بخشی از اعتبارات طرحهای تعادلبخشی و تغذیه مصنوعی در قالب وجوه ادارهشده نسبت به تأمین هزینههای خرید و نصب کنتورهای حجمی و هوشمند چاههای آب کشاورزی مجاز اقدام کرده و بهصورت اقساطی با روشی که توسط دستگاه اجرائی مربوطه تعیین میشود، اصل و کارمزد این تسهیلات را از صاحبان این چاهها دریافت کنند.
برپایه بند یاد شده، صددرصد اقساط وصولی برای اجرای طرحهایاحیاء و تعادلبخشی منابع آب زیرزمینی در اختیار شرکتهای آب منطقهای استانها و سازمان آب و برق خوزستان قرار میگیرد.
همچنین بند«ه» تبصره هشت لایحه بودجه همچنین تاکید دارد در اجرای بند (ب) ماده ( ٣٣ ) قانون توزیع عادلانه آب، حفظ و صیانت از آبخوانهای کشور و افزایش اطمینان پذیری تامین آب برای مصارف مختلف در بخشهای شرب، صنعت و کشاورزی، شرکتهای آب منطقهای و سازمان آب و برق خوزستان مکلفند با توجه به شرایط اقتصادی و اقلیمی مناطق مختلف کشور ازمصرف کنندگان آب کشاورزی بر اساس پروانه بهره برداری آنها به ازای هر متر مکعب برداشت آب از آبخوانها، حداکثر معادل دویست ریال ( ٢٠٠ ریال) دریافت و به ردیف شماره ١٦٠١١٢ جدول شماره ( ٥) این قانون نزد خزانه داری کل کشور واریز کنند.
علاوه براین معادل مبلغ واریزی پس از مبادله موافقتنامه از محل ردیف ۲ -٥٣٠٠٠٠ جدول شماره ( ٩) این قانون برای تحقق اهداف برنامه های تعادل بخشی و بهبود بهره برداری آب در اختیار سازمان مدیریت منابع آب ایران قرار میگیرد.
آئین نامه اجرایی این بند توسط وزارتخانههای نیرو و جهادکشاورزی و سازمان برنامه و بودجه کشور به تصویب هیات وزیران می رسد.
به گزارش ایرنا، حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی رییس جمهوری اسلامی ایران، صبح امروز (یکشنبه) لایحه بودجه ۴۸۴ هزار میلیارد تومانی سال ۹۹ را به مجلس ارائه کرد.
بودجه سال ۹۹ کل کشور از نظر منابع حدود ۱۹ میلیون و ۸۸۷ هزار و ۳۷۰ میلیارد و ۹۱۰ میلیون ریال (۱۹.۸۸۷.۳۷۰.۹۱۰.۰۰۰.۰۰۰ ریال) و مصارف بودجه نیز معادل همین رقم تعیین شده است.