علیرضا آخوندزاده روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: برای هر کدام از این روستاها با توجه به طرحهای مصوب در آنها، از ۱۲ میلیارد تا ۱۵ میلیارد ریال اعتبار پیشبینی شده که در دهه فجر امسال این طرحها رونمایی میشود.
وی اضافه کرد: اجرای طرحهای روستای بدون بیکار، هر روستا یک طرح، خود اشتغالی، بومگردی در روستاهای استان برای استفاده از جاذبههای گردشگری و افزایش امرار و معاش روستاییان از اهم اهداف این صندوق است تا بتواند از مهاجرت روستاییان به شهرها و توسعه حاشیهنشینی جلوگیری کند.
وی ادامه داد: روستاهای «مافیکندی» و «حمزهکندی» سلماس، «قینرجه»، «دورباش» و «تختسلیمان» تکاب، «قوزلو افشار» شاهیندژ، «شوریک» چالدران، «آغبلاغ ولدیان» خوی، روستای «گلسلیمان»میاندوآب، «حسنلو» نقده، «کلاکین» و «بادینآباد» پیرانشهر از جمله روستاهایی هستند که این طرح در آنها ایجاد میشود.
مدیر صندوق کارآفرینی امید آذربایجانغربی گفت: یکی از سیاستهای اصلی صندوق کارآفرینی در سال جاری توجه ویژه به تسهیلات اشتغال روستایی است که این تسهیلات از صندوق توسعه ملی پرداخت میشود.
وی با اشاره به اینکه هم اکنون طرح «کارآفرینشو» به کاروان «کارآفرینشو» در آذربایجانغربی تبدیل شده، افزود: در قالب این کاروان نیز ۲۰۰ نفر ثبتنام کردند و به ایدههای برتر این طرح نیز تا سقف یک میلیارد ریال تسهیلات پرداخت میشود.
وی اظهار داشت: چنانچه یک ایدهپرداز و کارآفرین، طرحی را به دبیرخانه کارآفرینی شهر خود ارایه دهد، در مدت ۲ روز قبول یا رد شدن طرح به وی ابلاغ میشود و چنانچه طرح فرد کارآفرین تایید شود، کارهای مربوط به پرداخت اعتبار در اسرع وقت برای وی انجام خواهد شد.
وی تاکید کرد: «کارآفرینشو» در واقع یک شتاب دهنده بوده و وظیفه آن حمایت از افراد دارای ایدههای خلاقانه در تمامی حوزهها است و صندوق از این ایدهها در بخش مشاورهای و تسهیلگری در دریافت اخذ مجوزها حمایت میکند.
مدیر صندوق کارآفرینی امید آذربایجانغربی روز دوشنبه در دیداری چهره به چهره با جمعی از کارآفرینان شهرستان مهاباد، مشکلات آنان را در زمینه حمایت و اعطای تسهیلات بانکی بررسی کرد.
مهاباد با ۲۳۷ هزار نفر در جنوب آذربایجانغربی واقع شده است.