"بهروز اکرمی" روز دوشنبه در نشست کارگروه اجتماعی و امور بانوان شهرستان شازند افزود: تحریم و مشکلات اقتصادی وجود دارد اما این عوامل دلیلی بر کار نکردن نمیشود و با وجود مشکلات اقتصادی میتوان گامهای بلندی برداشت و به توفیقات گستردهای دست یافت.
وی با بیان اینکه افزایش نشاط اجتماعی در جامعه از دیگر وظایف مدیران است که باید با جدیت دنبال شود، اظهار داشت: منابع مالی در دستگاههای دولتی محدود است و باید برنامهها بر اساس اولویتگذاری دنبال شود.
معاون سیاسی، اجتماعی و امنیتی استانداری مرکزی افزود: آسیبهای اجتماعی یک روزه ایجاد نشده و برای کاهش این آسیبها باید از مهدهای کودک و سنین ابتدایی برنامهریزیهای لازم مورد توجه قرار گیرد.
اکرمی بیان کرد: بهرهگیری از تشکلهای مردمی در کسب موفقیتهای بزرگ نقش موثری دارد و نباید از این بخش غافل شد.
وی بیان کرد: استفاده از منافع بنگاههای اقتصادی حق قانونی مردم شازند است و بنگاههای مستقر در این شهرستان باید مسئولیتهای اجتماعی خود را به نحو مطلوب انجام دهند.
جمعیت قابل توجهی در حال بازگشت به روستاهای شازندهستند
فرماندار شازند نیز در این نشست گفت: ۲ هزار واحد مسکونی در چهار بخش این شهرستان در حال ساخت و ساز است و با این روند جمعیت قابل توجهی در حال بازگشت به روستاها هستند.
"مصطفی عرب" افزود: این مهم علاوه بر اینکه یک فرصت است ، تهدید هم محسوب میشود، به همین دلیل تلاش شده نقاط تهدید کاهش و بر نقاط قوت افزوده شود.
وی بیان کرد: در راستای مسئولیتهای اجتماعی بنگاههای اقتصادی در برنامههای توسعهای کشور تاکید شده و انتظار است این مهم در شهرستان شازند نیز مورد توجه قرار گیرد.
فرماندار شازند ادامه داد: بنگاههای اقتصادی این شهرستان تاکنون اقداماتی در بخشهای مختلف داشتهاند اما این اقدامات کافی نیست و باید گستره آن افزایش یابد.
عرب یادآور شد: یکی از تعهدات صنایع بحث ساخت یک بیمارستان در شازند بوده که تاکنون عملیاتی نشده است.
وی عنوان کرد: افزایش نشاط اجتماعی از برنامههای اولویتدار در شهرستان شازند است که تاکنون ویژه برنامههای خاصی نیز در این راستا برگزار شده است.
شازند از شهرستان های ۱۲گانه استان مرکزی است که در کشاورزی مزیت دارد و سراب ها و طبیعت بکر آن زمینه مناسبی برای گردشگری است.
پالایشگاه نفت، نیروگاه حرارتی و واحد پتروشیمی از جمله صنایع مستقر در شازند است.