اسماعیل محمدی عصر دوشنبه در جلسه ستاد تنظیم بازار اظهار داشت: این سرویسها تاکنون نظارت نمیشدند و با افزایش قیمت بنزین برخی افراد از موقعیت سوء استفاده کرده و خودسرانه قیمتها را افزایش داده و مشکلاتی برای اهالی روستاها ایجاد کردند.
وی اضافه کرد: برای جلوگیری از سوء استفاده افراد و امنیت بیشتر مردم، سرویسهای حمل و نقل روستایی ساماندهی و زیر نظر اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای فعالیت میکنند و برابر قانون و مقررات و دستور العملها از سهمیه سوخت مناسب برخوردار خواهند شد.
محمدی با اشاره به اینکه وانت بار وسیله حمل مسافر محسوب نمیشود، افزود: برای ساماندهی سرویسهای حمل و نقل روستایی، بخشداریها باید در روستاها افراد متقاضی و افرادی با سابقه فعالیت که خودروی سواری دارند را به راهداری و حمل و نقل جادهای معرفی کنند.
وی یادآور شد: باید شکایت موردی در این بخش در کمترین زمان ممکن بررسی و به نتیجه برسد و بازرسی به صورت محسوس و نامحسوس در طول شبانه روز انجام شود تا برای مردم مشکل ایجاد نشود.
رییس صنعت، معدن و تجارت بانه هم گفت: از ابتدای آذر تاکنون برای نظارت و کنترل قیمت در بازار، ۷۲۰ مورد بازرسی انجام و ۳۵ پرونده برای متخلفان تشکیل شده است.
بایزید حسینی افزود: ۲۰ مورد از پروندههای تشکیل شده به تعزیرات حکومتی ارجاع شده که متخلفان به پرداخت ۵۶۸ میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شدند و در سامانه ارتباط مردمی ستاد خبری ۱۲۴ نیز ۱۳ مورد شکایت ثبت شده است.
وی اظهار داشت: از ۱۳ مورد شکایت سامانه ستاد خبری، برای چهار مورد پرونده تشکیل شد، ۶ مورد موضوع بررسی گردید، ۲ پرونده مختومه و ۲ پرونده هم با رضایت شاکی بسته شد.
حسینی با بیان اینکه چهار مورد شکایت خارج از شهرستان نیز گزارش شده که ۳ شکایت به مرحله نهایی رسیده و یک شکایت در دست بررسی است، گفت: در آذر ماه جاری ۲۴ مورد گشت مشترک با همکاری سازمان های مرتبط از صنوف انجام شده است.
شهروندان میتوانند شکایت های خود را در خصوص تخلفات بازار با ارتباط با سامانه ۱۲۴ اعلام کنند، شکایات مردمی از طریق نهادهای مربوطه در این سامانه بررسی و با متخلفان برا بر قانون برخورد میشود.
شهرستان مرزی بانه ۱۵۸ هزار نفر جمعیت در ۲۷۰ کیلومتری غرب سنندج مرکز استان کردستان واقع شده است.
#