تهران- ایرنا- نگاهی کلی به سهم تعیین شده برای دانشگاه‌های مهم کشور در لایحه بودجه ۹۹ افزایش بودجه مراکز آموزش عالی در لایحه بودجه جدید را نشان می‌دهد.

به گزارش روز سه شنبه گروه دانشگاه و آموزش ایرنا، لایحه بودجه ۹۹ در حالی توسط حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی رئیس جمهوری تقدیم مجلس شد که نگاهی کلی به سهم اختصاص یافته به دانشگاه های مهم کشور و مراکز آموزش عالی نشان از افزایش بودجه این مراکز نسبت به بودجه مصوب سال ۹۸ دارد.

دانشگاه تهران

دانشگاه تهران به عنوان بزرگ ترین و مهم ترین دانشگاه کشور در لایحه بودجه ۹۹ دارای سهم ۷ هزار و ۱۸۵ میلیارد و ۱۰۴ میلیون ریالی است که این عدد در مقایسه با بودجه سال قبل نشان از افزایش حدود دو برابری سهم این دانشگاه از بودجه سال جدید دارد. بودجه مصوب این دانشگاه برای سال ۹۸، ۳ هزار و ۶۳۴ میلیارد و ۷۹۵ میلیون ریال بود.

شهید بهشتی

همچنین در لایحه بودجه ۹۹، دانشگاه شهید بهشتی سهم ۴ هزار و ۴۶۱ میلیارد ۶۹۵ میلیون ریالی را به خود اختصاص داده است. رقم مصوب بودجه ای برای این دانشگاه در بودجه ۹۸، ۲ هزار و ۶۷۴ میلیارد و ۸۳۷ میلیون ریال بود.

صنعتی شریف

بودجه دانشگاه صنعتی شریف نیز در لایحه سال ۹۹، ۴ هزار و ۲۴۱ میلیارد و ۶۱۰ میلیون ریال تعیین شده است. رقم مصوب بودجه برای این دانشگاه در سال ۹۸، ۲ هزار ۲۵۴ میلیارد و ۹۷۶ میلیون ریال بوده است.

علم و صنعت ایران

۲ هزار و ۹۱۹ میلیارد و ۹۵۶ میلیون ریال نیز سهم دانشگاه علم و صنعت ایران در لایحه جدید بودجه است که این رقم در بودجه مصوب ۹۸ معادل یک هزار و ۸۴۳ میلیارد . ۳۵۱ میلیون ریال بود.

علامه طباطبایی

بودجه دانشگاه علامه طباطبایی نیز در لایحه ۹۹، ۲ هزار و ۷۶۶ میلیارد و ۹۶۵ میلیون ریال تعیین شده است.

خوارزمی

بودجه دانشگاه خوارزمی در لایحه تقدیمی دولت به مجلس شورای اسلامی برای سال ۹۹، ۲ هزار و ۵۶۴ میلیارد و ۶۷۷ میلیون ریال بودجه در نظر گرفته شده است در حالی که این رقم در بودجه مصوب ۹۸، یک هزار و ۷۵۶ میلیارد و ۲۷۱ میلیون دلار تعیین شده بود که نشان از افزایش بودجه این دانشگاه دارد.

تربیت مدرس

برای دانشگاه تربیت مدرس نیز در لایحه بودجه ۹۹، ۳ هزار و ۸۹۲ میلیارد و ۹۹۳ میلیون ریال اعتبار بودجه ای درنظر گرفته شده است که این میزان در مقایسه با رقم سال قبل نشان از افزایش دارد.

صنعتی امیرکبیر

دانشگاه صنعتی امیرکبیر نیز در لایحه بودجه ۹۹، سهم ۳ هزار و ۴۹۸ میلیارد و ۴۳۹ میلیون ریالی را به خود اختصاص داده است در حالی که این رقم در بودجه ۹۸، ۲ هزار و ۱۱۷ میلیارد و ۱۹۶ میلیون ریال تعیین شده بود.

پیام نور

۱۲ هزار و ۴۹۹ میلیارد و ۱۰ میلیون ریال بودجه اختصاص یافته به دانشگاه پیام نور در لایحه بودجه ۹۹ است که این میزان در مقایسه با مصوب سال ۹۸ (۴ هزار و ۵۷۶ میلیارد و ۳۴۹ میلیون ریال) نشان از افزایش چند برابری دارد.

جامع علمی کاربردی

بودجه دانشگاه جامع علمی کاربردی نیز در لایحه بودجه ۹۹، ۲ هزار و ۸۱ میلیارد و ۳۴۵ میلیون ریال تعیین شده است.

فنی و حرفه ای

سهم دانشگاه فنی و حرفه ای نیز از لایحه بودجه ۹۹، ۱۰ هزار و ۴۳۹ میلیارد و ۲۹۱ میلیون ریال تعیین شده است. این دانشگاه در بودجه مصوب ۹۸، ۷ هزار و ۶۷۸ میلیارد و ۸۶۶ میلیون ریال سهم داشت.

فرهنگیان

دانشگاه فرهنگیان به عنوان بازوی رشد و پرورش قشر فرهنگیان در لایحه بودجه ۹۹، دارای سهم ۹ هزار و ۶۸۸ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریالی است.

سهم این دانشگاه در مصوب بودجه ۹۸، ۴ هزار و ۴۹۳ میلیارد و ۶۷۱ میلیون ریال بود.

جهاد دانشگاهی

همچنین بر اساس لایحه بودجه ۹۹، بودجه نهاد جهاد دانشگاهی ۳ هزار و ۶۴۸ میلیارد و ۹۵۰ هزار میلیون ریال تعیین شده است که در مقایسه با رقم مصوب بودجه ۹۸ افزایش نشان می دهد.  

روحانی صبح روز یکشنبه ۱۷ آذرماه لایحه بودجه ۴۸۴ هزار میلیارد تومانی سال ۹۹ را به مجلس ارائه کرد. بودجه سال ۹۹ کل کشور از نظر منابع حدود ۱۹ میلیون و ۸۸۷ هزار و ۳۷۰ میلیارد و ۹۱۰ میلیون (۱۹.۸۸۷.۳۷۰.۹۱۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال و مصارف بودجه نیز معادل همین رقم تعیین شده است.