تهران - ایرنا - معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان تأمین اجتماعی، گفتمان‌سازی برای ترویج مفاهیم بیمه و تأمین اجتماعی در سطح جامعه را از اهداف اساسی این معاونت برشمرد و گفت: باید با برنامه‌ ریزی‌های جامع در ترویج مفاهیم تأمین اجتماعی اقدامات موثری انجام گیرد.

به گزارش روز چهارشنبه سازمان تأمین اجتماعی، عادل دهدشتی در جلسه با اعضای هیأت مدیره اتحادیه پیشکسوتان جامعه کارگری اظهار داشت: تنقیح بخشنامه‌ها یک اقدام حقوقی و تخصصی در سازمان تأمین اجتماعی محسوب می شود که بسیار حائز اهمیت است.

وی افزود: دعوت از نمایندگان تشکل‌های کارگری، کارفرمایی و بازنشستگان در این جلسه ها حاکی از عزم راسخ سازمان تأمین اجتماعی برای استفاده از نظرات شرکای اجتماعی در مهمترین تصمیمات سازمان است.

دهدشتی حضور نمایندگان تشکل‌های شرکای اجتماعی در جلسات شورای تنقیح مقررات را یک اقدام عملی به منظور تحقق سه جانبه گرایی عنوان کرد و گفت: تاکید مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی هم بر مشارکت این نمایندگان در تدوین بخشنامه‌های تنقیحی است.

وی ادامه داد: در این شورا برخی بخشنامه‌ها که در دوره های متعدد در سازمان تامین اجتماعی صادر و اجرا شده، بازنگری می‌شود و بخشنامه‌های تنقیحی با هدف حذف بخشنامه‌های پیشین که در حال تدوین است؛ معیار عملکرد مراکز اجرایی قرار می‌گیرد.

معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان تأمین اجتماعی یکی از اولویت‌های این معاونت را دریافت نظرها و دیدگاه‌های نخبگان جامعه کارگری عنوان کرد و افزود: هر یک از فعالان این حوزه باید دیدگاه‌های انتقادی و پیشنهادات سازنده را در عرصه های متعدد سازمان تأمین اجتماعی بیان کند.

دهدشتی به تشریح وضعیت سازمان تأمین اجتماعی پرداخت و گفت: با توجه به روند افزایشی شمار بازنشستگان و مستمری بگیران سازمان تأمین اجتماعی و همچنین افزایش امید به زندگی و کاهش رشد شمار بیمه شدگان به منظور تضمین خدمت این سازمان به نسل‌های آینده برخی از اصلاحات پارامتریک مورد نظر کارشناسان قرار گرفته است.

وی برنامه‌ریزی جامع و واقع بینی را عامل ایجاد تحول در سازمان تأمین اجتاعی برشمرد و افزود: برای پیشبرد اصلاحات پارامتریک پیشنهادات مشخصی در سازمان تأمین اجتماعی تهیه شده که پس از اخذ نظرات تشکل‌ها و شرکای اجتماعی، در خصوص زمان و مراحل اجرا اقدام می شود.

شورای عالی تأمین اجتماعی احیا می‌شود

دهدشتی خاطرنشان کرد: به منظور تحقق خواست ها و مطالبات تشکل‌ها لایحه سه جانبه گرایی در سازمان تأمین اجتماعی تنظیم و از جانب وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به دولت ارسال شده که در صورت تصویب نمایندگان مجلس شورای اسلامی، شورای عالی تأمین اجتماعی احیا می‌شود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه گفتمان سازی برای ترویج مفاهیم بیمه و تأمین اجتماعی در سطح جامعه از اهداف اساسی معاونت فرهنگی سازمان تأمین اجتماعی است، عنوان کرد: باید با برنامه‌ ریزی های جامع در ترویج مفاهیم تامین اجتماعی اقدامات موثری انجام گیرد.

معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان تأمین اجتماعی، ارتباط نظام‌مند با شرکای اجتماعی و افزایش رضایتمندی جامعه تحت پوشش را از دیگر راهبردهای اساسی این معاونت برشمرد و گفت: تشکل‌های کارگری برای تحقق برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی در کنار این معاونت است که با همکاری و هم‌افزایی باید بستر ارتباط متقابل موثرتر سازمان و جامعه تحت پوشش نیز فراهم شود.

حسن صادقی رئیس اتحادیه پیشکسوتان جامعه کارگری نیز در این جلسه به معرفی تشکل کارگری پرداخت و افزود: اتحادیه پیشکسوتان جامعه کارگری از موثرترین اتحادیه‌های خانه کارگر به شمار می رود که از سال ۱۳۸۶ فعالیت خود را آغاز کرده و کارگران فعال بازنشسته در قالب این تشکل به فعالیت می‌پردازند.

وی همچنین با اشاره به تعلق خاطر جامعه کارگری نسبت به سازمان تأمین اجتماعی خاطرنشان کرد: دفاع از سازمان تأمین اجتماعی از اهداف اساسی این جامعه محسوب می شود؛ چرا که این سازمان نقطه امید و اتکاء جامعه کارگری به شمار می رود.