ارسلان زارع عصر چهارشنبه در حاشیه بازدید از بیستمین نمایشگاه پژوهش، فناوری و فن بازار استان در رشت ، مهمترین هدف برگزاری نمایشگاه دستاوردهای فن بازار را کاربردی کردن ایده ها و خلاقیت های جوانان و نخبگان عنوان کرد.
وی با بیان اینکه در این نمایشگاه نمونه های پژوهشی بسیار خوبی توسط دانش آموزان وجود دارد، اظهار داشت: این تولیدات بیانگر توانمندی آنان در عرصه های علمی، آموزشی و پژوهشی است.
وی ادامه داد: در سطح تولیدات دانشگاه ها نیز برخی تولیدات منجر به قراردادهایی با تعدادی از واحدهای تولیدی شده است که این اقدامات در رونق تولید داخلی نقش موثری دارد.
زارع توجه به دستاوردهای پژوهشی نوجوانان و جوانان را زمینه ساز پیشرفت و توسعه عنوان و تصریح کرد: توجه و حمایت از فعالیت های پژوهشی در رونق و توسعه استان موثر است.
وی بیان کرد: برگزاری چنین نمایشگاههایی فرصتی را برای صنعتی کردن پژوهش ها فراهم می کند.
زارع با تاکید براینکه در جهت توسعه، تجاریسازی و عملیاتی کردن فعالیت و طرحهای پژوهشی باید از محققان و پژوهشگران حمایت کرد، گفت : تحقیق و پژوهش نقش موثری در تولید سهم ناخالص ملی دارد و خوشبختانه دستاوردهایی که در زمینه فناوری اطلاعات طی سال های اخیر کسب شده، نشانگر پیشرفت و گسترش مرزهای علمی است.
زارع گفت: تا کنون پیشرفت های خوبی داشتیم، اما هنوز با توجه به ظرفیت ها و استعدادها راه زیادی در پیش داریم و باید در عرصه علم و فناوری تا افق ۱۴۰۴ بتوانیم در بازارهای جهانی نقش موثری ایفا کنیم.
بیستمین نمایشگاه پژوهش، فناوری و فن بازار گیلان از روز سه شنبه با بیش از ۳۰ غرفه و افزون بر ۳۰۰ طرح فناوری ثبت شده با هدف ارائه و معرفی دستاورهای پژوهشی در سالن سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری رشت گشایش یافت و تا بیست و یکم ماه جاری برای بازدید علاقمندان دایر است.
در این نمایشگاه استارتاپ ها و کسب و کارهای نوپای موفق گیلانی حضور دارند و طرح های منتخب اجرا شده دانش آموزی نیز به نمایش گذاشته شده است.