به گزارش امروز (جمعه) رسانه های پاکستان ، در تازه ترین این حوادث، برخورد اتوبوس با یک دستگاه سواری در حوالی منطقه «قلعه سیف الله» در ایالت بلوچستان که گازوئیل قاچاق را حمل می کرد منجر به مرگ ۱۲ سرنشین این خودرو شد.
در گزارش آمده است: شدت برخورد اتوبوس با خودرو حامل سوخت قاچاق به حدی بود که سرنشینان آن زنده زنده در آتش سوختند.
عدم نظارت دقیق بر فعالیت های تجاری غیرقانونی در مناطق مرزی پاکستان، زیرساخت های ضعیف جاده ای، وسایل نقلیه غیراستاندارد و زد و بند قاچاقچیان با مسئولان و نهادهای قانونی که بارها از سوی رسانه های پاکستان به آن اشاره شده است، باعث شده تا حوادث مرگبار جاده ای در این ایالت تکرار شود.
به گفته مسئولان در پاکستان، قاچاق سوخت در ایالت بلوچستان علاوه بر خسارت به خزانه ملی زمینه ساز بسیاری از حوادث جبران ناپذیر رانندگی، ناامن کردن جاده ها و مرزها شده است.
حمل سوخت های قاچاق ایرانی با استفاده از اتوبوس های مسافربری به شهرهای ایالت بلوچستان به ویژه «کراچی» در جنوب پاکستان، جان صدها مسافر را با خطر روبرو کرده است.
تصادف دو دستگاه اتوبوس مسافربری در تاریخ دوم فروردین ۱۳۹۳ در منطقه «حب» از توابع ایالت بلوچستان با یک تانکر که حامل سوخت قاچاق از ایران بوده باعث مرگ ۳۵ نفر شد.
روزنامه پاکستانی «جنگ» اوایل فروردین ماه امسال گزارش داد که روزانه بیش از ۶۰۰ هزار لیتر انواع سوخت شامل بنزین و گازوئیل از ایران و گذر از نوار مرزی بلوچستان به پاکستان قاچاق می شود و از آن جا به دیگر شهرهای این کشور منتقل می شود.
به نوشته این روزنامه ، به خاطر کاهش ارزش برابری ریال با ارزهای خارجی، بنزین ایران برای مصرف کنندگان غیر ایرانی بسیار ارزان تمام میشود و همین امر پدیده قاچاق سوخت به کشورهای همسایه را افزایش داده است.