در این اطلاعیه خطاب به مردم آبدانان آمده است: باتوجه به بازرسی های انجام شده توسط بازرسان بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان، کیک هایی در سطح بازار وجود دارد که پس از بررسی، وجود قرص در داخل بعضی از این محصولات اثبات شد.
این محصولات در فروشگاه های توزیع کننده در حال جمع آوری بوده و جهت آزمایشات لازم به آزمایشگاه ارسال شده اند.
با توجه به اینکه موارد مشابه در سایر استان ها هم مشاهده شده است از همشهریان تقاضا می شود در خرید و مصرف اینگونه محصولات دقت لازم را بعمل آورند و در صورت مشاهده قرص در این محصولات واحد بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان را با شماره تلفن ۳۳۶۲۲۳۰۰ مطلع کنند.
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایلام نیز از مردم استان خواست: نسبت به عرضه و مصرف کیک های خوراکی که حاوی قرص های مشکوک است، توجه ویژه کنند هرچند موردی که ناشی از مصرف این موارد بوده و منجر به مشکل در سلامتی فردی شده باشد گزارش نشده است.
در روزهای پایانی هفته گذشته، تصاویری از وجود قرص و کپسول در کیکهای خوراکی تولید برخی کارخانجات ایرانی در استانهای سیستان و بلوچستان و هرمزگان در فضای مجازی منتشر شد که بررسیهای صورت گرفته توسط نهادهای مسوول، واقعی بودن این گزارشها را تایید کرد.
رئیس مرکز روابط عمومی وزارت بهداشت در واکنش به این موضوع با تاکید بر اینکه گزارشات واصله به وزارت بهداشت مبنی بر وجود قرص و کپسول در کیکهای خوراکی به هیچ عنوان به خط تولید این محصولات مربوط نیست، گفت: طبق بررسیهای صورت گرفته از گزارشات مردمی در دو استان سیستان بلوچستان و هرمزگان، مشخص شد این قرصها پس از تولید و در مرحله عرضه داخل کیکها گذاشته شده است.
جهانپور با بیان اینکه هرگونه جاسازی قرص در این کیکها پس از روند تولید اتفاق افتاده است، اظهار کرد: طبق گزارشهایی که به دست ما رسیده است و بررسیهایی که از شرکتهای صنایع غذایی در این استانها داشتهایم، این قرصها به هیچ عنوان در طی فرآیند تولید درون کیکها گذاشته نشده است.
به گزارش ایرنا، به گفته مسئولان وزارت بهداشت تاکنون هیچ سندی که تأیید کند این کیکها در اندازه وسیع و گسترده تولید یا توزیع شدهاند وجود نداشته و بیشتر به نظر میرسد برنامهای برای حاشیهسازی صنعت غذایی کشورمان و بازارهای صادراتی آن است.