به گزارش خبرنگار ایرنا، شریف خسروی روز شنبه در جلسه شورای پشتیبانی سوادآموزی شهرستان در سالن جلسات فرمانداری با تاکید بر اینکه رتبه بندی و جذب معلمان نهضت سوادآموزی در نظام آموزشی باید براساس کارکرد باشد نه توصیه های شخصی، ادامه داد: باید این امید را در آنها ایجاد کنیم که اگر کیفیت کار مطلوب باشد جایگاه آنان در صدر جدول رتبه بندی بوده و چنانچه استخدامی وجود داشته باشد جذب نظام آموزشی خواهند شد.
فرماندار سلسله گفت: کسانی که به عنوان آموزشیار در نهضت سوادآموزی مشغول می شوند، انسان های کم سواد یا کم توانی نیستند و اگر ما ظرفیت های آنها را با ایجاد امید و انگیزه بالفعل کنیم، می توانند برای نظام آموزشی بسیار مثمر ثمر باشند.
وی با تاکید بر ایجاد یک سیستم تشویقی برای تقویتانگیزه در آموزشیاران، عنوان کرد: در این راستا هر درخواستی که مقدور باشد برآورده خواهیم کرد تا خروجی نهضت سوادآموزی در شهرستان مطلوب شود.
خسروی بیان کرد: وظیفه داریم شیوه درست فکر کردن و آشنایی با حقوق شهروندی و نظام اجتماعی را به دانش آموزان آموزش دهیم تا به عنوان اعضای جامعه بتوانند نقش خود را به خوبی ایفا کنند.
منصوره رستمی رییس نهضت سوادآموزی سلسله نیز گفت:امسال ۴۰۰ نفر در دوره سوادآموزی، ۱۶۰ نفر در دوره انتقال و ۲۰۰ نفر در دوره تحکیم تحت آموزش قرار گرفته اند.
هاشم دالوند معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش لرستان نیز ظهار داشت: با توجه به تعداد بیسوادان استان در سال ۹۵، بیش از ۸۶ هزار بیسواد در لرستان شناسایی شده که تاکنون حدود ۲۰ هزار نفر از آنها تحت آموزش قرار گرفته و ۱۱ هزار نفرنیز فارغ التحصیل شده اند.