تهران- ایرنا- قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء(ص) و دانشگاه علم و صنعت با هدف استفاده از ظرفیت های دو نهاد و کمک به پویا شدن اقتصاد و صنعت کشور، تفاهم نامه همکاری در زمینه پژوهشی، فناوری و اقتصادی امضا کردند.

این تفاهم نامه امروز یکشنبه در محل دانشگاه علم و صنعت با هدف تجاری سازی نوین در عرصه های آبادانی کشور  منعقد شد. 

«جبارعلی ذاکری» رییس دانشگاه علم و صنعت پیش از امضای این تفاهم نامه در سخنانی گفت: برای تبدیل دانشگاه از نسل اول به نسل سوم، تجاری سازی را ایجاد کردیم تا مراکز رشد ۲۴ شرکت افزایش یابد. 
وی گفت: در سالی که رونق تولید نام گذاری شده، با همکاری دانشگاه علم و صنعت و قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء می توان تاثیر قابل ملاحظه ای بر اقتصاد کشور گذاشت.
رییس دانشگاه علم و صنعت با اشاره به مفاد این تفاهم نامه گفت: این همکاری در  پروژه های نفت، شهرسازی، ارتباطات، پروژه های پژوهشی، آموزش نیروی متخصص، مشارکت در شناسایی نخبگان سایر بخش های صنعتی با قرارگاه خاتم الانبیاء انجام خواهد شد. 
وی در باره تاثیر چنین اتفاق هایی در موفقیت دو نهاد، گفت: کمک به حل مشکلات اقتصادی از دانشگاه شروع می شود و امضای این تفاهم نامه با تکیه بر توان داخلی و استفاده از پتانسیل دانشگاه علم و صنعت و نهادهای اجرایی برای کمک به حل مشکلات اقتصادی انجام می شود. 
در ادامه سعید محمد فرمانده قرارگاه خاتم الانبیاء  نیز در سخنانی اظهار داشت: این دومین تفاهم نامه بین قرارگاه با دانشگاه علم و صنعت است تا طرفین از ظرفیت یکدیگر با هدف ایجاد فضای جدید در گام دوم انقلاب اسلامی استفاده کنند. 
وی گفت: قرارگاه خاتم الانبیاء پیش از این در حوزه های نفت و گاز، حمل و نقل، ابنیه و ساخت و ساز شهری، منابع آبی و تقریبا در همه حوزه های فنی و مهندسی فعالیت داشته و همچنان به همکاری با نهادهای دانشگاهی ادامه می دهد.
فرمانده قرارگاه خاتم الانبیاء افزود: این قرارگاه با به کارگیری نیروهای جوان و رویکرد جهادی به موفقیت های خوبی دست یافته تا جمله حضرت امام خمینی (ره) را مبنی بر اینکه ما می‌توانیم، تحقق بخشد. 
محمد با تاکید بر اینکه در شرایط سخت اقتصادی قرارگاه وظیفه خود می داند که خط شکن شود، اظهار داشت: به رغم تاکیدات مقام معظم رهبری برای فراهم کردن اقتصاد مقاومتی، ولی این مهم به خوبی اجرا نشد. از طرفی استکبار جهانی شاهراه های اقتصادی کشور را هدف قرار داده تا همراه با تحریم ایران صنایع مختلف کشور دچار آسبب شود.
وی ادامه داد:  استکبار جهانی با استقرار  تیم های مجرب به دنبال مختل کردن نظام اقتصادی هستند. 
فرمانده قرارگاه خاتم ادامه داد: استکبار مغزها و جوان های ما را به سمت خود جذب می کند تا پس از خام فروشی نفت، توسط همین نخبگان محصول نفت را چند برار قیمت به ما بفروشند. البته هنوز برای رسیدن به اقتصاد پویا دیر نیست و می توان حالت تهاجمی گرفت و خط شکنی کرد. 
محمد افزود: قرارگاه خاتم در همه حوزه های مهندسی و فنی توانا است و تلاش می شود با تخصص هایی که در حوزه های مختلف دارد، سبب تحول در اقتصاد و عمران کشور شود. 
محمد به پروژه هایی که تاکنون اجرایی شده اشاره کرد و گفت: اوخر سال گذشته پروژه خلیج فارس توسط تیم های بومی و جوان های متخصص انجام شد. قرارگاه در پروژه های سدسازی، تونل سازی، مترو، آب، نظامی، نفت و گاز و پتروشیمی، معادن، و... فعالیت های چشمگیری را  طراحی و اجرا کرده  است.

وی تاکید کرد: آموزش محوری و رویکرد حل مسئله بسیار مهم است و در این ارتباط دانشگاه ها کمک شایانی می توانند انجام دهند. این در حالی است که این ارتباط می تواند نخبگان دانشگاه را جذب قرارگاه خاتم الانبیاء کند تا امضای تفاهم نامه پیش رو فعال شدن بیشتر قرارگاه و دانشگاه را به همراه آورد.