این خبر را «حسن رنگرز» روز یکشنبه و در گفت و گو با ایرنا اعلام کرد و گفت:اکنون در حال رایزنی با سازمانهای مردم نهاد، فدراسیونهای ورزشی و کمیته پیشکسوتان هستیم.
وی افزود: این راهبرد کمیته ملی المپیک در ادامه تکریم از افتخارآفرین ایران در عرصههای جهانی، المپیکی و آسیایی است که در قالب این آیین تعریف شده است.
مدیرموزه ملی ورزش این را هم گفت که این طرح همزمان در کنار نصب پلاک افتخار آفرینان بر سر درب منازل آنها برگزار خواهد شد.
کمیته ملی المپیک تاکنون با حضور در منازل «علی میرزایی» پیشکسوت و دارنده برنز وزنهبرداری المپیک ۱۹۵۲ هلسینکی و نقره و برنز مسابقههای جهانی ۱۹۵۱ میلان و ۱۹۵۴ وین، «محمد نصیری سرشت» دارنده ۳ مدال طلا، نقره و برنز بازیهای المپیک و پنج مدال طلا، یک نقره و ۲ برنز در رقابتهای جهانی و سه نشان طلا و یک نقره بازیهای آسیایی، «امامعلی حبیبی عسگری» دارنده نخستین مدال طلای المپیک ایران، «محمد مهدی یعقوبی» پیشکسوت کشتی و دارنده مدال نقره المپیک ۱۹۵۶ ملبورن و برنز قهرمانی جهان در سال ۱۹۵۱ هلسینکی، «ابراهیم جوادی» ستاره کشتی ایران و جهان و دارنده پنج مدال المپیک و جهان، «منصور برزگر» قهرمان جهان و نایب قهرمان المپیک و «علی اکبر حیدری» پیشکسوت کشتی آزاد و دارنده نشان برتر بازیهای المپیک ۱۹۶۴ و نقره بازیهای آسیایی ۱۹۶۶ پلاک افتخار را بر سر درب خانه هایشان نصب کرد.
در واقع گام نخست کمیته المپیک نصب پلاک افتخار قهرمانان مدال طلا، نقره و برنز بازیهای المپیک ۱۹۴۸ تا ۲۰۰۰ است که در ادامه نصب پلاک افتخار چهار پیشکسوت وزنهبرداری، ۱۹ قهرمان و نایب قهرمان و پیشکسوت عرصه کشتی، تکواندو و جودو باقی مانده است.
همچنین کمیته ملی المپیک در گام دوم با حضور در منازل قهرمانان و مدالآوران المپیک ۲۰۰۰ تا ۲۰۱۶ پلاک افتخار این عزیران را بر سر درب منازلشان نصب میکند که در این گام ۲۵ مدالآور حضور دارند.