شیراز - ایرنا- موفقیت در ارائه خدمات سلامت در گرو هم افزایی ، همفکری و تعامل مدیران حوزه سلامت با سایر حوزه های جامعه است ، رویکرد مدیریت جدید در دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز در همین راستا ترسیم شده است ، سرپرست این دانشگاه با ترسیم سیمای مشارکت در امر توسعه سلامت بر لزوم همفکری و هم افزایی مدیران فارس برای بهبود خدمات سلامت تاکید کرد.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شیراز روز یک‌شنبه در  نشستی با مدیران ارشد و روسای ادارات فارس به امر آموزش، پیشگیری، راهنمایی و تلاش برای بهبود خدمات رسانی و در عرصه سلامت مردم تاکید کرد و گسترش این دیدگاه را موجب تسهیل در امور ، ارتقای خدمات و افزایش رضایتمندی عمومی دانست.

 مهرزاد لطفی  رویکرد دوطرفه ادارات فارس با دانشگاه را بسیار ارزشمند و موجب دلگرمی خود خواند و  عزم جدی مدیران برای خدمات رسانی به مردم را یاد آور شد و ابراز امیدواری کرد تا همه مسوولان ارشد استان با روحیه برادری، همفکری و هم افزایی در راه خدمات رسانی و سلامت مردم همراه شوند.

مدیرکل ستاد بحران استانداری فارس نیز در این نشست از همکاری اورژانس فارس و مراکز درمانی برای مشارکت در پیشبرد برنامه های ستاد بحران استان تقدیر کرد.

 رحیم آزادی اضافه کرد: تجهیز و افزایش تعداد بیمارستان های صحرایی استان، تقویت مراکز درمانی در زمان بحران و مقاوم سازی بیمارستان های قدیمی فارس، از جمله موارد ویژه ای است که باید در دستور کار مجموعه سلامت قرار گیرد.

معاون دادستان انقلاب اسلامی شیراز نیز در این نشست، حضور نیروهای جوان در مجموعه سلامت فارس را امید ویژه و تازه در حیطه خدمات رسانی به مردم برشمرد و هدف از این دیدار را تجدید میثاق روسای ادارات با مجموعه سلامت فارس دانست.

کوروش زارعی خدمت به مردم و سلامت جامعه را مهمترین رکن خدمت به جامعه برشمرد و افزود: با روحیه برادری و توان بیشتر کمک کنیم تا جامعه ای سالم داشته و در راستای سلامت مردم، گام های بزرگ تری برداریم.

گسترش نظارت بر کمیته درمان معتادان و رسیدگی به مسایل مربوط به اعتیاد در استان فارس با تحول در روش های متادون درمانی، از دیگر درخواست های معاون دادستان انقلاب اسلامی شیراز در این نشست بود.

وی همچنین در ادامه به بیان مباحثی پیرامون نظارت بازرسان سلامت بر ورزشگاه ها، آرایشگاه ها، مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی شامل آشامیدنی ها، خوراکی ها و محصولات آرایشی و بهداشتی، نظارت بر مراکز عرضه داروها و مسایل مرتبط با سلامت جوانان و عزم قاطع برای مقابله با داروهای قاچاق پرداخت.

زارعی با این تاکید که موارد مرتبط با سلامت مردم باید بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد، نسبت به آموزش امور حقوقی مرتبط با سلامت به اساتید و پزشکان، اعلام آمادگی کرد.

رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) در استان فارس نیز در این نشست با بیان فعالیت های این ستاد در امور جهادی، محرومیت ‌زدایی و پیشرفت کشور، گفت: طبق فرمایش حضرت امام(ره)، رسیدگی به محرومان و مستضعفان از اولویت های خدمات رسانی به مردم است.

تحقیقی  ادامه داد:‌ بنیاد برکت در حوزه توانمندسازی آموزشی از راه ساخت مدارس برکت، حدود ۱۰۶ مدرسه در دورترین و محروم‌ ترین نقاط استان فارس احداث کرده و تحویل داده و یا در حال تحویل است.

او اعلام کرد: ساخت مساجد، کتابخانه و پروژه های عمرانی و زیربنایی مورد نیاز مردم نیز از دیگر اقدامات ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) در استان فارس است.

روسای ادارات فارس در این نشست به ارایه گزارشی از اقدامات مهم انجام شده در سطح استان پرداخته و خواستار افزایش تعامل سرپرست دانشگاه با ارگان های مرتبط با سلامت مردم شدند.