به گزارش پایگاه خبری نیو اطلس، این کاراوان که EVR نام دارد بر اساس یک سیستم مدیریت انرژی متمرکز کار میکند که توسط یک استارتاپ موسوم به OzXcorp توسعه یافته است.
در این سیستم مدیریت انرژی یک باتری لیتیومی ۱۴.۳ کیلو ولتی درون یک شاسی فولادی گالوانیزه قرار گرفته و توان الکتریکی آن از طریق یک معماری ۴۸ ولت توزیع میشود. توان تولیدی این باتری نزدیک به ۱۲ برابر باتریهای مورد استفاده در کاراوانهای عادی است.
این کارارون قادر است انرژی الکتریکی مورد نیاز خود را از شبکه برق یا از خودرو یدککش دریافت کند. همچنین به یک آرایه از پنلهای خورشیدی مجهز است که امکان تامین حداکثر ۲۰۳۳ وات توان الکتریکی را دارد.
نمونه اولیه این کاروان، تنها با استفاده از انرژی خورشیدی توانست در مدت ۶ ماه حدود ۲۰ هزار کیلومتر را در جنگلهای استرالیا بپیماید.
شرکت Retreat Caravans تمام تجهیزاتی را که ممکن است در خارج از شهر مورد استفاده قرار گیرد از تلویزیون و اجاق برقی گرفته تا دستگاه قهوهجوش و کولر گازی، با خاطر آسوده درون این کاراوان تعبیه کرده و در نمایشهای اولیه نشان داد که امکان استفاده همزمان از تمام این تجهیزات بدون هرگونه نگرانی درباره خالی شدن باتری کاراوان وجود دارد.
به گفته Retreat قرار است این کاراوان با قیمت ۷۵.۶۲۵ دلار به بازار عرضه شود.
تاریخ انتشار: ۲۵ آذر ۱۳۹۸ - ۱۲:۲۸
تهران- ایرنا - شرکت استرالیایی Retreat Caravans اولین کاراوان تمام الکتریکی جهان را تولید کرد.