فرماندار تکاب روز دوشنبه در آیین راه اندازی اینمحل فرود با بیان اینکه اورژانس هوایی از نیازهای اصلی و اساسی بخش درمان این شهرستان است، گفت: برای تجهیز و استانداردسازی این مکان، اقدامات زیادی با تلاش دستگاههای مربوطه انجام شده است.
محمود زمانی افزود: هم اکنون پد بالگرد اورژانس هوایی، آسفالت، فنسکشی، استانداردسازی و تجهیز شده و آماده انجام عملیات امداد هوایی است که این اقدام گام مهمی در زمینه خدمات رسانی به بیماران محسوب میشود.
وی بیان کرد: با تلاشها و پیگیریهای صورت گرفته در زمینه استانداردسازی و تجهیز پد بالگرد اورژانس، خدمات امداد هوایی پس از وقفه کوتاهی دوباره در تکاب برقرار شد و هم اینک بالگرد اورژانس هوایی زنجان آماده ارائه خدمات و اعزام بیماران از تکاب به مراکز درمانی این استان است.
فرماندار تکاب ادامه داد: احساس مسوولیت شبکه بهداشت و درمان و مجموعه بیمارستان و مراکز درمانی شهرستان باید بسیار بیشتر از سایر مجموعهها و دستگاههای دولتی باشد و خدمت به مردم در حوزه سلامت باید با دقت، حساسیت و احساس مسوولیت بیشتری انجام شود.
زمانی اظهار داشت: حوزه سلامت یکی از مهمترین عرصهها برای ارتقای شاخصهای توسعه شهرستان به شمار میرود از این رو باید دستگاههای دخیل در این حوزه با حساسیت بیشتری فعالیت کنند.
تکاب با اقدامات و هماهنگیهای انجام شده بین دانشگاههای علوم پزشکی آذربایجانغربی و زنجان از بهمن ماه سال ۱۳۹۷ زیرپوشش خدمات اورژانس هوایی زنجان قرار داشت اما از پنج ماه گذشته به علت مناسب نبودن محل فرود بالگرد، این خدمات متوقف شده بود.
تاکنون ۹ ماموریت درمانی موفق توسط اورژانس هوایی در تکاب انجام شده است.
این شهرستان با ۸۱ هزار نفر جمعیت در منطقه ای کوهستانی در جنوب آذربایجانغربی واقع شده و دارای جادههای سختگذر است و با توجه به فاصله ۳۳۰ کیلومتری آن با مرکز آذربایجان غربی (ارومیه)، انتقال و اعزام بیماران اورژانسی برای دریافت خدمات درمانی به صورت زمینی مدت زمان زیادی را طلب می کند.
تکاب در فاصله ۲۳۰ کیلومتری زنجان واقع شده است و با توجه به وضعیت مطلوب تر راههای دسترسی تکاب و زنجان هم اینک نیز بسیاری از شهروندان برای انجام امور درمانی خود به این شهر مراجعه میکنند.