تهران- ایرنا- سیزدهمین کنفرانس ملی و نهمین کنفرانس بین‌المللی مدیریت فناوری و نوآوری امروز با محوریت نقش مدیریت فناوری و نوآوری در ارتقای تاب‌آوری ملی و توسعه پایدار به مدت دو روز در سالن همایش‌های بین‌المللی دانشگاه شهید بهشتی آغاز شد.

منوچهر منطقی رییس کنفرانس مدیریت فناوری و نوآوری روز چهارشنبه در آیین آغاز بکار این نمایشگاه افزود: دنیای امروز، دنیایی پر از مخاطرات و تهدیدها برای نوع بشر است و تاب‌آوری در معنای عام کلمه به معنی ظرفیت بازگشتن از دشواری پایدار و ادامه‌دار و توانایی در ترمیم خویشتن است.
وی بیان کرد: این قابلیت باعث می‌شود تا انسان پیروزمندانه از رویدادهای ناگوار بگذرد و علی رغم قرار گرفتن در معرض تنش‌های شدید، موفق به ارتقای شایستگی‌های خود نیز شود. این نگاه و شرایط حاکم، قابل تعمیم به انواع سیستم‌های دیگر نیز است.
منطقی اضافه کرد: اغلب سیستم‌ها به ویژه در دهه‌های اخیر، از افزایش روزافزون چالش‌ها و بحران‌های دنیای مدرن مصون نبوده و در نتیجه بعضا شاهد اثرات مخرب روی آن‌ها هستیم، اگر چه تلاش‌هایی به منظور پرهیز یا کاهش آثار این چالش‌های مخرب صورت پذیرفته ولی هنوز دستیابی به رویکرد جامعی برای بهبود تاب آوری کلی بشریت و کشورها ضروری است.
رییس کنفرانس مدیریت فناوری و نوآوری بیان کرد: تاب آوری یک زمینه جدید تحقیقاتی در دنیا است که مباحث نظری و عملی سیستم‌های پیچیده مهندسی، اقتصادی و اجتماعی را در کنار ملاحظات مدیریتی آن‌ها در برمی‌گیرد.
وی بیان کرد: محور کنفرانس امسال با توجه به اهمیت موضوع پرداختن به توسعه فناوری‌ها و ایجاد توانمندی‌های نوآوران در سطح ملی و بین‌المللی و به تبیین هرچه بهتر تاثیرات احتمالی آن‌ها در بهبود ظرفیت تاب آوری سیستم‌ها انتخاب شده است.
منطقی ادامه داد: در دو روز برگزاری این کنفرانس ۱۱ نشست تخصصی با موضوع‌هایی از قبیل چالش فرآوری زیست بوم استارتاپی کشاورزی، ماشین سازی و نقش آن در تاب آوری زیر ساخت‌های صنعتی کشور، ارائه رویکرد نوین اتاق ایران به مبحث نوآوری و فناوری، چرایی و چگونگی نقش آفرینی زنان برای توسعه فناوری و نوآوری، یادگیری فناورانه در نسل سوم طرح‌های کلان پژوهشی وزارت نفت، ساخت داخل و تاب آوری صنعتی، پیدا و پنهان مقررات در تقویت اکوسیستم پایدار نوآوری، راهبرد مناسب برای سرمایه گذاری خطرپذیر شرکتی در ایران و کارگاه‌های آموزشی پیش‌بینی شده و برگزار می‌شود.

وی یادآور شد: در این دوره از برگزاری کنفرانس ۳۲ مقاله پذیرفته شده است و ۶ کارگاه آموزشی برگزار می‌شود.