زهره بشارتیراد روز چهارشنبه طی نهمین کنفرانس بینالمللی در سیزدهمین کنفرانس ملی مدیریت فناوری و نوآوری در سالن همایشهای بینالمللی دانشگاه شهیدبهشتی افزود: کشور ما به لحاظ جغرافیایی و طبیعی در یکی از مناطق حادثه خیز جهان واقع شده، این موضوع در کنار سایر عوامل (انسانی و فناوری) مخاطرات را جزیی جدایی ناپذیر از زندگی ما قرار داده است.
وی بیان کرد: ارزیابی واقع بینانه حاکی از آسیب پذیری شدید زیر ساختهای مختلف در مواجهه با انواع مخاطرات است، امروز تابآوری در اولویت مسائل کشور ما قرار دارد. این مسائل نیاز به تعریف و راه حل متناسب و تخصصی دارند.
بشارتی راد ادامه داد: حوزه تابآوری در کشور ما چندان شناخته شده نیست، برداشتهای مختلف از این مفهوم بدون توجه به مبانی علمی سبب ارائه راهکارهایی میشود که بعضا ابعاد مسائل را بیشتر و حل آنها را دشوارتر میکند.
وی با بیان اینکه در حال حاضر اندک مراکز علمی و تحقیقاتی این حوزه در خطر تعطیلی قرار دارند، گفت: نیاز است برای ترویج و گسترش تفکر تابآوری و ارتقاء موضوع تابآوری به بالاترین سطوح سیاستگذاری کشور، بازنگری سیاستهای کلان ملی با ملاحظات تابآوری صورت گیرد.
معاون پژوهشی مرکز توسعه نوآوریهای انرژی برق یادآور شد: در طرح ریزی سیاستهای علم و فناوری، تدوین استراتژی فناوری ارزیابی انتقال توسعه و خرید محصولات فناوری رویکرد و تفکر تابآورانه سبب کاهش مخاطرات ناشی از فناوری میشود.
تاریخ انتشار: ۲۷ آذر ۱۳۹۸ - ۱۳:۳۲
تهران- ایرنا- معاون پژوهشی مرکز توسعه نوآوریهای انرژی برق گفت: اندک مراکز علمی و تحقیقاتی این حوزه به دلیل عدم اقبال مراکز سیاستگذاری و مدیران دستگاههای اجرایی با خطر تعطیلی مواجه هستند.