بیرجند - ایرنا - مدیرعامل بنیاد ملی خانواده گفت: جامعه در حوزه ازدواج و طلاق نیازمند فعالیت هرچه بیشتر کنشگران این عرصه است و آموزش خانواده باید در جامعه بیش از پیش رونق گیرد.

حجت‌ الاسلام رضا رویت روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران افزود: تجربه سالیان گذشته نشان می‌دهد که برگزاری همایش‌ها و آموزش‌ها در موضوعات مرتبط با خانواده با استقبال خوب مردم واقع شده است.

وی بیان کرد: دومین کنگره ملی خانواده دهه آخر دی ماه در تهران برگزار می‌شود.

وی گفت: سال گذشته این کنگره با حضور ۵۰۰ مجموعه فعال در حوزه خانواده برگزار شد و پیش‌بینی ما این است که در دومین کنگره خانواده، ۲ هزار مجموعه و عضو فعال خانواده محور شرکت کنند.

مدیرعامل بنیاد ملی خانواده افزود: مرکز جامع خانواده محور به عنوان مرکز خدمات دهنده به عموم بوده و مرکز پشتیبان برای مجموعه‌های مردمی از جمله مساجد و هیات مذهبی است.

وی عنوان کرد: مرکز جامع خانواده در خراسان جنوبی با حمایت مجموعه فرهنگی و اجتماعی، مردم و خیرین صبح امروز راه‌اندازی شد که امیدواریم با راه‌اندازی این مرکز مسائل و مشکلات خانواده در این استان متفاوت‌تر از الان باشد.

مدیرعامل بنیاد ملی خانواده گفت: نیاز است که دستگاه‌های حکومتی، مردم و خیرین مشارکت خوبی در ارائه خدمات به خانواده‌ها داشته باشند.

وی با اشاره به اینکه وضعیت خراسان جنوبی از نظر تشکیل و تحکیم خانواده نسبت به سایر استان‌ها بهتر است اضافه کرد: اما وضعیت این استان نسبت به چند سال گذشته استان وضعیت خوبی نیست و باید بیش از گذشته کار شود.

وی گفت: امیدواریم با تلاش دستگاه‌های متولی و حاکمیتی و مردم عقب گردی به وضعیت ۱۰ تا ۲۰ سال گذشته در این استان داشته‌ باشیم و این اتفاق خوب با همکاری همه دستگاه‌ها محتمل است که رخ دهد.

حجت الاسلام رویت اظهار داشت: خدمات در بنیاد ملی خانواده با در نظر گرفتن علل و عوامل مشکلات و داشتن تخصص ارائه می‌شود.

او گفت: اعتیاد، دخالت اطرافیان، تغییر سبک زندگی و مباحث اقتصادی از آسیب‌های خانواده و علل طلاق است، البته بیش از ۱۵ عامل در طلاق نقش دارد که این علل در استان‌های مختلف متفاوت است.

مدیرعامل بنیاد ملی خانواده با تاکید بر اینکه آموزش‌های ازدواج به صورت کامل و جامع ارائه شود اضافه کرد: اگر این اتفاق رخ دهد شاهد ازدواج‌های پایدار خواهیم بود و اگر زوجین آگاهانه تصمیم بگیرند شاهد کاهش طلاق عاطفی و قانونی در جامعه خواهیم بود.

وی اظهار داشت: هرچند وکلای با تجربه‌ای داریم که در راستای تحکیم بنیان خانواده گام برمی‌دارند ولی در مواردی اقدامات وکلا، تلاش‌های مشاوران خانواده را در راستای صلح و سازش بین زوجین با مشکل رو به رو می‌کند.

مدیر مرکز جامع تحکیم خانواده خراسان جنوبی هم گفت: نخستین مرکز جامع تحکیم خانواده در استان از امروز (چهارشنبه) آغاز به کار کرد.

زاهد زرگر افزود: در حال حاضر آموزش و مشاوره به خانواده‌ها توسط این مرکز در حال انجام است و به زودی خدماتی دیگر از جمله تسهیلات و پرداخت جهیزیه نیز در این مرکز ارائه خواهد شد.

وی اظهار داشت: در این مرکز برای اقشار کم درآمد که از سوی نهادهای حمایتی معرفی می‌شوند، خدمات رایگان ارائه خواهد شد.