رییس سازمان مدیریت و برنامهریزی آذربایجانغربی در این آیین گفت: توسعه شاخصهای سلامت محور در استان از اهمیت ویژهای برخوردار است و اختصاص منابع مالی و اعتباری به این حوزه در اولویتکاری قرار دارد.
ناصر حضرتی با بیان اینکه همه توان مسوولان آذربایجانغربی برای ارتقای شاخصهای سلامت متمرکز شده، بیان کرد: شکاف درون استانی و فاصله شاخص های استان با دیگر نقاط کشور تا پیش از دولت تدبیر و امید، بسیار زیاد بوده که سعی شده در سالهای اخیر این روند جبران شود.
وی افزود: یکی از مهمترین فصلهایی که در سازمان مدیریت و برنامهریزی آذربایجانغربی تامین اعتبار برای آن از اهمیت ویژهای برخوردار است، فصل بهداشت و درمان است و از این پس نیز این روند تداوم می یابد.
وی ادامه داد: شهرهایی که سرانه تخت بیمارستانی در آنها به نسبت جمعیت آن شهر و متوسط استانی پایینتر است، در تخصیص اعتبار برای حوزه سلامت آن شهر و اطمینان خاطر مردم در دسترسی راحت به خدمات بهداشتی و درمانی در اولویت قرار دارد.
مدیر شبکه بهداشت و درمان میاندوآب نیز در این خصوص گفت: با بهرهبرداری از این طرح، ظرفیت این بخش از ۱۰ تخت به ۳۰ تخت ارتقا یافت و مساحت بخش اورژانس این بیمارستان به ۸۰۰ مترمربع رسید.
سهراب حیدری با اشاره به اینکه عملیات اجرایی توسعه اورژانس این بیمارستان از ۲ ماه پیش آغاز شده بود، افزود: با راهاندازی فاز دوم بیمارستان فاطمه (س) بخشهای مختلف این بیمارستان به فاز جدید منتقل شد.
وی با بیان اینکه در جوار اورژانس، بخش آیسییو نیز راهاندازی میشود، گفت: اورژانس جدید دارای بخشها و سالنهای بزرگ و مجهزتر از قبل، اتاقهای تخصصی برای بستری و تحت نظر کودکان، مردان و زنان و اتاق عمل سرپایی است.
میاندوآب دارای ۲ بیمارستان بنامهای عباسی و فاطمهزهرا (س) با ۳۰۰ تخت است که با افتتاح فاز دوم بیمارستان فاطمه (س) تعداد تختهای بیمارستانی در این شهرستان به ۴۰۰ تخت افزایش یافت.
فاز دوم بیمارستان فاطمه (س) پاییز امسال با حضور جهانگیری معاون اول رییس جمهوری، وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی و مسوولان استانی به بهرهبرداری رسید.