تهران - ایرنا - مذاکرات دو روزه مقامات آمریکا و کره جنوبی در مورد افزایش هزینه‌های اسقرار نظامیان آمریکا بدون دستیابی به توافقی پایان یافت.  

به گزارش رویترز، خبر عدم دستیابی به توافق در مورد افزایش هزینه‌های استقرار نظامیان آمریکا در کره جنوبی در حالی منتشر می‌شود که اعتبار توافقنامه فعلی حضور نظامیان واشنگتن در سئول تا تاریخ ۳۱ دسامبر (۱۰دی) است.  
به دنبال کسب هیچ توافقی برای افزایش هزینه استقرار حضور نظامیان آمریکا در کره جنوبی، قرار است مذاکرات مقامات دو کشور دوباره در آمریکا از ژانویه سال آینده از سرگرفته شود.  
دونالد ترامپ رییس جمهوری آمریکا کره جنوبی را متهم کرده است که این کشور به رغم ثروت و دارایی بسیار اما از پرداخت هزینه نیروهای نظامی مستقر آمریکا در این کشور سر باز می‌زند.  
نمایندگان کره جنوبی اعلام کردند که واشنگتن به دنبال کسب هزینه پنج میلیارد دلار در سال برای پشتیبانی از سربازان خود هستند که این رقم بیش از پنج برابر مبلغی که سئول امسال موافقت کرده است.  
جیمز دهارت رئیس تیم مذاکره کننده آمریکایی با عقب نشینی از رقم مطرح شده بعد از شکست مذاکرات به خبرنگاران گفت: پنج میلیارد دلار رقمی نیست که ما در حال حاضر در مذاکرات بر آن متمرکز هستیم. وقتی به توافق برسیم، ما در موقعیتی خواهیم بود که آن رقم و چگونگی دستیابی به آن را توضیح خواهیم داد.  
برخی از کارشناسان ایالات متحده و کره‌ای می‌گویند هیچ توافقی نمی‌تواند آینده حضور ایالات متحده در کره جنوبی را به شک و تردید ببخشد.  
وزارت خارجه کره جنوبی نیز اعلام کرد که تیم مذاکره کننده به سرپرستی "جئونگ یون بو" در مذاکرات صورت گرفته با آمریکا بر "توافق‌های منصفانه، منطقی و قابل قبول متقابل که باعث تقویت اتحاد طرفین می‌شود، تاکید کرد.  
برخی کارشناسان هشدار داده‌اند که اگر آمریکا و کره جنوبی نتوانند به توافق نهایی دست یابند، آینده حضور آمریکا در این کشور با ابهام جدی روبرو خواهد شد.  
کارشناسان و تحلیلگران معتقدند که اتحاد و ائتلاف آمریکا و کره جنوبی به شدت تحت فشار ناشی از اختلافات دو طرف بر سر پیمان‌های نظامی قرار دارد و اگر سئول و واشنگتن نتوانند به توافق دست یابند، امنیت ملی کره جنوبی در معرض خطر جدی قرار خواهد داشت.