تهران - ایرنا - تفاهنامه همکاری میان مدیران و هیات امنای موسسه خیریه محک از کشورمان و مسئولان بیمارستان گاسلینی ایتالیا در حضور سفیر کشور ایتالیا در تهران امضا شد.

به گزارش خبرنگار ایرنا از باغ سفارت ایتالیا در تهران محل انعقاد این تفاهمنامه ( چهارشنبه شب )‌ دو طرف متعهد به همکاری در زمینه انتقال تجربیات در زمینه حمایت از کودکان سرطانی ،‌ اعزام پزشک و پرستار و همچنین همکاری در بخش تجهیزات پزشکی ویژه کودکان سرطانی شدند.

بیمارستان گاسلینی از پیشرفته ترین مراکز درمانی کودکان در دنیا

بیمارستان گاسلینی در شهر جنوا در ایتالیا یکی از بزرگترین و پیشرفته ترین مجموعه های پزشکی در بخش کودکان و مراکز تحقیقاتی و پژوهشی در پزشکی در دنیاست .

جوزپه پرونه سفیر رم در تهران در این مراسم ضمن خیر مقدم به پزشکان و هیات امنای موسسه خیریه محک و مسئولان بیمارستان گاسلینی گفت :‌این همکاری نوید کارهای بزرگی را می دهد که ما می توانیم در زمیه حمایت از کودکان سرطانی میان دو کشور بر داریم .

سفیر رم در تهران :‌ امید کودکان به زندگی

وی افزود :‌ ما قرار است به کودکانی کمک کنیم که مشکلاتی در زمینه سلامتی خود دارند . امید این کودکان به زندگی مهمترین وجه همکاری میان دو طرف است .

پرونه موسسه محک را یکی از مهمترین مراکز حمایت از کودکان سرطانی خواند و خاطر نشان کرد :‌این موسسه بسیار نام آشناست و خدمات شایانی به بیماران نیازمند از جمله کودکان سرطانی دارد.

بیمارستان محک دارای امکانات بسیار خوبی در زمینه سلامتی کودکان سرطانی

مرداویژ آل بویه رئیس هیأت امنا و شورای عالی پزشکی موسسه محک در این جلسه با تشکر از سفیر رم در تهران و مسئولان بیمارستان گاسلینی ایتالیا گفت :‌ما خدمات بسیاری در زمینه های مختلف به کودکان سرطانی بطور رایگان می دهیم و خانواده آنها را تحت حمایت خود قرار می دهیم .

وی افزود :‌ بیمارستان محک دارای امکانات بسیار خوبی در زمینه سلامتی کودکان سرطانی می باشد و ما همکاری های مختلفی با بیمارستانهای معتبر خارجی و داخلی داریم که در این زمان هم یک تفاهم دیگر با یکی از معتبرترین مراکز درمانی و پزشکی اروپا و جهان امضا می کنیم .

بیمارستان کودکان GASLINI

  این مؤسسه پزشکی حامی کودکان در سال ۱۹۳۸ در جنوا با اقدام سناتور جروالامو گاسلینی ، که  دخترش در دوران نوزادی درگذشت ، تأسیس شد. گاسلینی می خواست اطمینان حاصل کند که کودکان بر اساس بهترین نوع ممکن درمان شوند.

از زمان تأسیس تاکنون ، این موسسه با داشتن بخش های مخصوص کودکان ، بخشی از دانشگاه جنوا را درون خود قرار داده تا حمایت های ارائه شده از طریق تحقیق و نیز آموزش نسل های جدید پزشکان متخصص کودکان ، پرستاران و تکنسین ها به کودکان بیمار را انجام دهد.

تحقیقات یک هدف استراتژیک در انستیتو

البرتو مارتینی رییس بخش علمی بیمارستان گاسلینی گفت: این انستیتو در سال ۱۹۵۶ به عنوان بیمارستان عمومی و انستیتوی تحقیقاتی کودکان شناخته شد. فعالیت های گاسلینی شامل مراقبت های بهداشتی ، تحقیقات ، آموزشی کودکان و همچنین آموزش مداوم کارکنان بیمارستان می باشد.

وی افزود :‌ تحقیقات یک هدف استراتژیک در انستیتو است و عمدتا اقدامات حماایتی و درمانی با استفاده از نتایج تحقیقات انجام می شود. هماهنگی میان مراقبت های بهداشتی ، تحقیقاتی ، تدریس و آموزش مداوم تضمین کیفیت مراقبت و تعالی خدمات به مراجعان را در پی داشته و ایمنی بیمار ، مدیریت بیمار و خانواده ، خدمات اولیه و مؤثر مراقبت های بهداشتی را ارتقا داده که همه این کارها با در نظر گرفتن جنبه های مدیریتی دقیق تر مانند بهره وری و استفاده مناسب از منابع دنبال می شود.

این پزشک و استاد دانشگاه خاطر نشان کرد :‌با همکاری میان گاسلینی و محک قطعا نتایج بهتری در کمک به درمان بیماران سرطانی خواهیم داشت و این امر را یکی از مهمترین مقاصد حمایت از کودکان بیمار می دانیم و امید داریم پس از چند وقت این همکاری پیشرفته تر شود.

خدمات بیشتر به کودکان سرطانی و خانواده های آنان

دکتر آراسب احمدیان مدیرعامل موسسه محک در این نشست با تشکر از طرف ایتالیایی و سفیر رم در تهران گفت :‌ این امکان فراهم شده تا خدمات بیشتری به کودکان سرطانی و خانواده های آنان بدهیم و دو موسسه قطعا گام های موثری در ارتباط با سلامت کودکان بر خواهند داشت .

وی افزود :‌ موسسه محک همکاری های دیگری با نهادهای داخلی و خارجی دارد و این اقدامات در جهت سلامت کودکان سرطانی انجام می شود و ما حمایت از از این کودکان را وظیفه خود می دانیم.

در انتهای مراسم ضمن تبادل اسناد تفاهمنامه میان دو طرف ،‌لوح سپاس به سفیر ایتالیا در ایران ‌و اعضای هیات امنا و افرادی که در این اقدام نقش مهمی ایفا کردند از سوی موسسه محک اهدا و عکس یادگاری هیات امنای محک با سفیر رم در تهران و نمایندگان بیمارستان گاسلینی گرفته شد.

توسعه ارتباطات زمینه تحریم ها را از میان می برد

در حاشیه مراسم دکتر احمدیان مدیرعامل موسسه محک به خبرنگار ایرنا گفت :‌ امروز یکی از راههای ارتباط میان کشورهای ارتباطات علمی پژوهشی و درمانی می تواند باشد و ما معتقدیم که این ظرفیت ها که دو طرف یعنی موسسه محک و بیمارستان گاسلینی از خود نشان داده اند در زمینه های درمانی و علمی می تواند منجر شود به توسعه ارتباطات شود و این توسعه کاربرد تحریم های امروز را کمتر و از میان می برد  و امید داریم این اقدامات شرایط کشور را در این برهه از زمان بهتر کند.

احمدیان تصریح کرد: محک سازمانی است که از انگیزه والای خدمت به همنوع سرچشمه گرفته و توجه خود را معطوف به بیماری سرطان کودکان در سطح ملی و بین‌المللی در حوزه‌های امور حمایتی، تشخیص و درمان، آموزش و اطلاع‌رسانی و تحقیقات نموده است. این سازمان؛ خیریه، مردم‌نهاد، غیرانتفاعی، غیرسیاسی و غیردولتی است و با تکیه بر جلب مشارکت‌های اشخاص حقیقی و حقوقی و انواع کمک‌های بشردوستانه ملی و بین‌المللی اعم از نقدی، کالا، خدمات و دانش فنی اداره می‌شود.

مدیرعامل محک افزود :‌ حمایت همه‌جانبه از کودکان مبتلا به سرطان و خانواده آنان در بخش حمایتی، درمان کودکان مبتلا به سرطان در ایران به صورت یکپارچه و جامع در چارچوب استانداردهای ملی و بین‌المللی و منشور حقوق بیمار با بهره‌مندی از جدیدترین و کارآمدترین روش‌ها و آخرین دستاوردهای علم پزشکی، ایجاد یک مرکز تحقیقات جهت انجام تحقیقات علمی در زمینه بیماری سرطان برای کشف علل بروز بیماری، روش‌های تشخیص، غربالگری، پیشگیری و شیوه‌های نوین درمان، مأموریت این سازمان است. محک با برنامه‌ریزی و سرمایه‌گذاری در حوزه آموزش پیشگیرانه و اطلاع‌رسانی می‌کوشد در کاهش نرخ ابتلا به سرطان کودکان در ایران مشارکت نماید.

کسب نشان ویژه لئوناردو و شوالیه از ایتالیا

احمد پورفلاح، عضو هیأت امنای مؤسسه خیریه محک و رییس سابق اتاق مشترک بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران و ایتالیا به خبرنگار ایرنا گفت : ‌ محک نه تنها به سرطان کودکان می‌پردازد بلکه اندیشه والای کمک به همنوع را ترویج می‌نماید. شفافیت، پاسخگویی، قدرشناسی و زیبایی‌شناسی ممتازترین ارزش‌های محک هستند.

وی افزود : محک از یک سو به عنوان یک سازمان چند عملکردی و با دارا بودن تنها بیمارستان فوق‌تخصصی سرطان کودکان در ایران، و از سوی دیگر براساس تعهد و صداقت در ارائه خدمات جامع و یکپارچه در مسیر درمان کودکان مبتلا به سرطان و خانواده ایشان در چارچوب استانداردهای بین‌المللی، یکی از معتمدترین نهادهای خیریه برای نیکوکاران و سازمان‌های بشردوستانه است.

پورفلاح تصریح کرد :‌ محک خود را نسبت به استفاده بهینه از منابع و دستیابی به نتایج قابل اندازه‌گیری مسئول می‌داند. در کنار توجه به توسعه سازمان و رشد منابع جهت پایداری در ارائه خدمات، تأکید بر بهبود مستمر در کارایی و اثربخشی، رویه جاری سازمان است.

عضو هیات امنای محک گفت :‌ موسسه پیش از این از سوی کمیته کیفیت ایتالیایی موسوم به «کمیته لئوناردو» و همچنین موسسه «‌شوالیه» برگزیده و نشان ویژه دریافت کرده است .

‌پورفلاح با اشاره به اینکه برخی روساای دولتهای اروپایی در تهران از جمله رییس جمهوری وقت سوییس از موسسه محک دیدار کرده اند افزود :‌  سرجیو ماتارلا، رییس جمهوری وقت ایتالیا، طی مراسمی ویژه که با حضور تعدادی از اعضای کابینه و ۴۰۰ تن از فعالان اقتصادی ایتالیایی برگزار شد، نشان لئوناردو را به من بعنوان عضو هیأت امنای محک اهدا کرد . و همچنین وی ابراز امیدواری کرد که اهدای این نشان  به ارتقای سطح روابط دو کشور منجر شود.

وی تصریح کرد :‌ اعضای هیأت امنای محک با قبول مسئولیت و فعالیت داوطلبانه در کنار فعالیت حرفه‌ای خود، نمادی از مسئولیت‌پذیری اجتماعی فعالان عرصه‌های تخصصی در کشور هستند که با اندیشه والای این افراد محک در مسیر تعالی گام بر می‌دارد.